Moda

Kako nositi oksfordice: kombinirale smo ih u tri stajlinga

Ove popularne uniseks cipele volimo jer ih je vrlo lako kombinirati na razne odjevne komade. Već nekoliko sezona idealne su za jesenske dane, ali nas novi modeli uvijek oduševe

Brojne djevojke biraju oksfordice kao svoj prvi izbor kad je obuća u pitanju. Jednostavne, a opet elegantne cipele mogu podići i najjednostavniji kombinaciju. Ove cipele super izgledaju i uz haljine i uz hlače. Mnoge naše influencerice su i same poludjele za ovim modelom cipela, pa smo odlučile posuditi njihov stil. A je li nam uspjelo, pogledaj u nastavku. 

Jedna od njih je i Marija Nikšić koja se malo udaljila od klasike i izabrala je oksfordice u plavoj boji. Uz njih je kombinirala jednostavne hlače i točkastu košulju preko koje je prebacila kratki kaput. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Nikšić 🎀 (@ormarija) on

Mi smo se isto malo poigrali s ovom kombinacijom za koju nam je Marijin outfit bio inspiracija, a baza su nam bile osfordice čija je boja zanimljiva kombinacija ljubičaste i bordo. 

 | Autor: miss7 miss7 košulja Zara 199,90kn, hlače Pull&Bear 99,90kn, kaput Mango 799,90kn, cipele Zara 299,90kn, torbica Zara 299,90kn

Influencerica Željka Molnar odlučila se za klasične crne oksfordice koje je kombinirala s petrolej plavom haljinom od baršuna, a kao modni dodatak je izabrala crni šešir. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Željka Molnar (@lia_stazia) on

Željkina kombinacija nas je inspirirala za jednostavan,a opet efektan look kojeg će podići modni dodaci poput šešira i torbice koja dodaje svježinu. Klasične, ravne crne oksfordice su idealne za ovu kombinaciju. 
 | Autor: miss7 miss7 haljina Zara 229,90kn, cipele Bershka 229,90kn, šešir Zara 99,90kn, torba Mango 199,90kn

Možda vas zanima Idealne haljine za jesen - i to sve do 160 kuna! Rubrika Moda Moda

Franka Bliznac je za svoj stajling odabrala srebrne oksfordice na petu kakve smo mogli vidjeti i u kolekciji Stelle McCartney. Njezin oksfordice su odmak od klasike, a pokazala nam je kako izvrsno pristaju i uz suknju. Franka je odabrala sjajnu, srebrnu suknju koju je kombinirala s basic t-shirom i kožnom jaknom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franka Bliznac (@frenkich) on

Po uzoru na Franku, i mi smo osmislili kombinaciju koja može biti svakodnevna, a možeš u njoj i produžiti u noćni izlazak. 

 | Autor: miss7 miss7 cipele Zara 299,90kn, jakna Straadivarius 199,90kn, Majica Mango59,90kn, suknja Zara 149,90kn  

Photo: Miss7/Thinkstock

Komentari 0