Moda

Crna i uska, Jeleni Rozgi odlično stoji ova haljina, no na čiji styling nas je podsjetila?

  • Jelena Rozga je na Instagramu objavila fotografiju nakon koncerta u Beču
  • Pjevačica je oduševila pratitelje u uskoj crnoj haljini koja je savršeno istaknula njenu figuru
  • I na koga nas je podsjetila? Na Kim kardashian u njezinoj legendarnoj haljini s dodjele MTV nagrada 2016.!

Jelena Rozga ovoga je vikenda nastupila u jednom bečkom klubu, a nakon koncerta objavila je fotografiju na Instagramu s kratkim osvrtom na večer. "Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca", napisala je Jelena ispod fotografije na kojoj, okrenuta leđima, pozira na stepenicama. Kao i uvijek, lijepa pjevačica dobila je mnoštvo komplimenata na svoj izgled, a kako i ne bi kada joj ova haljina uistinu stoji - wow!

The Cut naslovnica s Meghan Markle Možda vas zanima Meghan Markle još jednom osvojila besprijekornim stilom, njena Chanel haljina je neodoljiva Rubrika Moda Moda

Jelena nosi pripijenu crnu haljinu koja idealno ocrtava njenu savršenu figuru, a iskombinirala ju je s crnim sandalama na visoku petu i crnim naušnicama. Jelenina silueta i njena haljina odmah su nas podsjetili na izgled još jedne zvijezde. Možeš li pogoditi koje? 

Ikonska haljina Kim Kardashian s MTV nagrada 2016.

Malo koji look Kim Kardashian ostane nezamijećen, posebice za vrijeme dok ju je oblačio i o njenom stylingu brinuo bivši suprug Kanye West. Jedan od outfita koji je ostao zapisan u povijesti mode i pop kulture zasigurno je izgled reality zvijezde na dodjeli MTV nagrada 2016. godine. 

Kim Kardashian pohvalila se da je u 3 tjedna smršavila 6 kg. Zašto je to problematično?

 | Autor: Pixsell Pixsell Kim Kardashian u pripijenoj crnoj haljini na dodjeli MTV nagrada 2016.

Kim se na dodjeli nagrada pojavila u kratkoj, prozirnoj crnoj haljini dugih rukava i dubokog dekoltea i crnim sandalama koje su se vezale oko noge. Kosa joj je bila spuštena i imala mokri efekt, a izgled je dodatno podignula zlatnim nakitom. Kim je tada kazala kako se radi o vintage haljini dizajnera Johna Galliana koju je dugo imala u ormaru. 

Iako su haljine očito različite, model, kao i čitav look neodoljivo podsjeća na najnovije izdanje naše Jelene. U svakom slučaju, radi se o modelu koji laska objema damama, a ako se i tebi sviđa, mi smo pronašli kaljinu sličnog stila, legendarne dizajnerice Norme Kamali o čijem megapopularnom i dugovječnom komadu, Diana haljini, smo već pisali. 

 | Autor: Farfetch Farfetch Haljina Norma Kamali, cijena: 338 EUR (2537,oo kn)

Čini nam se kako Jelena nosi upravo ovaj model Norme Kamali, a haljinu možeš naručiti ovdje. 

Photo: Instagram @rozgajelenaofficial
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    al si je nafilala dupe