Moda

Ove proljetne komade stvarno vrijedi imati u ormaru - nosit ćeš ih godinama

  • S početkom proljeća s.Oliver se odlučio na promjenu svog dugogodišnjeg ruha
  • Popularni brend u Hrvatica u travnju se predstavio u novom svjetlu, predstavivši novi logotip, novi slogan i novu orijentaciju brenda
  • Nama je za oko zapela i nova s.Oliver proljetna kolekcija, a za tebe smo ovog puta izdvojili nekoliko bezvremenskih komada iz kolekcije koji će ti se s godinama itekako isplatiti

Grupa s.Oliver prešla je dug put od osnutka 1969. godine - tvrtka sa sjedištem u Rottendorfu uspjela se etablirati kao jedna od vodećih modnih grupa u Njemačkoj, a brend s.Oliver, s kojim je sve počelo, jedan je od najpoznatijih u Lijepoj našoj i omiljena šoping destinacija brojnih trendseterica.   | Autor: Osim novog DNA, s.Oliver je predstavio i svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2021. koja se i više nego uspješno uklopila u casual stil koji je u proteklih godinu dana dobio prednost zbog još uvijek aktualne pandemije. 

Iako brend najavljuje brojne novosti, misija brenda je ostala ista. Samo jedan pogled na novu kolekciju dovoljan je da zaključimo kako s.Oliver nastoji održati svoju tradiciju privlačenja mlade, urbane publike koja voli modu, ali se istovremeno želi osjećati nesputano u odjeći koju nosi i ne želi biti rob mode.  | Autor: Kolekcija vrvi udobnim i bezvremenskim krojevima, kvalitetnim materijalama te proljetnim bojama i uzorcima, što na najbolji mogući način oslikava moto brenda - 'bez pompe, bez cirkusa, stvarno dobra moda'
Zasukali smo rukave i izdvojili najbolje komade iz najnovije kolekcije s.Olivera, a na tebi je, kako poručuju iz s.Olivera, da odabereš 'stil koji priča tvoju priču'! Jer, ipak je u konačnici najvažnije da se u odjeći koju nosiš osjećaš dobro i da stajling u potpunosti odgovara tvojim afinitetima.

Modne investicije koje će vam se s godinama isplatiti

Haljine midi kroja

Žene u našoj okolini koje ne vole haljine jedva možemo pobrojati na prste jedne ruke, i to s razlogom! Haljine su omiljene jer se vrlo lako kombiniraju i jednako lako odjenu. Kada si u žurbi jednostavno navuci haljinu, uskoči u omiljene sandale i spremna si za polazak! U s.Oliveru smo pronašli bogatu kolekciju haljina u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe, a broj jedan odabir sezone svakako su haljine midi kroja koje laskaju svakoj figuri.  | Autor:

Košulje i bluze

Osim haljina, ono što svaka žena treba imati u svom ormaru je dobra košulja. To može biti obična bijela koja će pristajati uz apsolutno sve što imaš u ormaru ili razigrana košulja s efektnim printom koja će podignuti stajling. No, činjenica je da je košulja bezvremenski komad odjeće koji ćeš moći nositi godinama i ni sekunde nećeš požaliti za potrošenim novcem.  | Autor:

Hlače

Ako još uvijek nisi čula ovu vijest, važno je da ju sada saznaš - uski modeli hlača i traperica odlaze u zaborav, a na modnu scenu stupaju modeli širokih nogavica koji odišu elegancijom, pristaju svakoj figuri, vizualno izdužuju figuri i, što je najvažnije, udobni su za nošenje, a u s.Oliveru ćete bez sumnje pronaći veliki izbor hlača i traperica, uključujući i uske modele za one dame koje se ne odriču tako lako svog stila.  | Autor:

Sakoi

Svaka žena voli osjećaj moći koji joj pruža sako. Čak i one žene koje nisu zaposlene, s vremena na vrijeme vole odjenuti sako i potpuno razumijemo zašto. Bilo da ga kombiniraš s trapericama ili odabereš komplet s hlačama koji čini odijelo, tvoj stajing u trenu će plijeniti elegancijom i ženstvenošću. Baš zato je kvalitetan sako poput ovih koje smo pronašli u s.Oliveru mudra investicija vrijedna svake kune, a kod s.Olivera nam se posebno sviđa što su im konfekcijske veličine realne i ne odstupaju od europskih standarda.

 | Autor:

Bijeli t-shirt

Pitate li modne stručnjake koji pristupačni komad odjeće svaka žena treba imati u svom ormaru, zasigurno će vam svi do jednog navesti upravo bijelu majicu kratkih rukava. Bijeli t-shirt možete odjenuti ispod haljine na bretele ili ispod prethodno spomenutog sakoa. U obje situacije izgledat će genijalno!

 | Autor:

Modni dodaci

Ni jedan stajling nije potpun bez modnih dodataka. Zapamtite to! Ne morate se kititi nakitom da biste izgledali chic, no cool torba, efektna marama i/ili sportska šilterica koja je proteklih mjeseci postala omiljen odabir vodećih street style zvijezdi i odlično se uklapa u elegantnije stajlinge, odlični su detalji kojima možete začiniti svoje svakodnevne outfite.

 | Autor: Ukoliko su ti se dopali komadi iz nove s.Oliver kolekcije ili želiš dodatno istražiti kolekciju, sve artikle možeš pronaći u s.Oliver trgovinama i na online stranici www.soliver.com.

 

Photo: None

Komentari 0