Moda

Izgleda da su sinoć na MTV VMAs svi zaboravili majice!

Iako sezona visokih temperatura već polako prolazi, celebrity su odlučili kako je sada idealno vrijeme za šetanje bez majice

Na sinoćnjoj dodjeli MTV VMA nagrada u New Yorku bilo je gotovo nemoguće ne primijetiti neobičan trend kojem su se brojne zvijezde priklonile.

Nismo sigurni jesu li odustali od osmišljavanja odjevnih kombinacija kojim će oduševiti sve prisutne ili su jednostavno odlučili iznenaditi i šokirati, ali dobar dio celebrityja pobrinuo se da budu drugačiji od drugih. 

Dok je većina dama odabrala prozirne materijale koji više otkrivaju nego skrivaju, djevojka Nev Schulmana, Laura Perlong jee odlučila ponosno istaknuti trudnički trbuh.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Modno usklađeni par odabrao je jednostavne odjevne kombinacije. Maslinasto zelene košulje, crne hlače i jedna trudnica bili su dovoljni da privuku pažnju.

Neobični trend prihvatio je i reper G-Eazy koji ga je odlučio kombinirati s reflektirajućim materijalima pa se pobrinuo da se njegova košulja i hlače podjednako presijavaju. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Još jedna odvažna dama, Cassie, izgradila je svoj look oko efektnog sakoa. No, ako ćemo iskreno, kada odlučite pokazati cijeli torzo, sako ni ne mora biti efektan.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Ekscentričnu kombinaciju zaokružila je zlatnim hlačama koje je uskladila uz torbicu u istoj nijansi. 

Istom se mišlju vodio i modni dizajner Jeremy Scott.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Modni guru se na crvenom tepihu pojavio u upečatljivom odijelu s izvezenim šarenim retro detaljima. Nećemo se iznenaditi ako uskoro saznamo da ih je on, kao pravi modni znalac, savjetovao što da odjenu...

Photo: Getty Images

Komentari 0