Moda

I Lana Jurčević nosi ove "ružne" tenisice. Slične kupi u Zari!

Na trend "ružnih" tenisica i same smo više puta pale, ali očito nismo jedine - i naše trendseterice ih vole, a ove na Lani nam izgledaju pre cool!

Otkad su prije nekoliko godina tenisice pomele modnu scenu, ne prestajemo pratiti i obožavati trendi komade koje naši omiljeni dizajnerski i high-street brendovi lansiraju. U zadnjih nekoliko sezona takozvane "dad sneakers" postale su veliki trend modne industrije, a trendi cure nose ih u svim prilikama. Balenciaga je jedan od prvih brendova koji je u svojoj kolekciji predstavio "ružne tenisice", a nakon njega i Chanel, Prada, Fendi i mnogi drugi.

Ovaj trend je toliko velik da smo dad sneakers pronašli čak i u najnovijoj kolekciji Zare i to u puno različitih kombinacija boja, modela dizajna i debljina potplata. 

 | Autor: Zara Zara Tenisice s debelim potplatom: 549 kuna, 699 kuna, 599 kuna

Možda vas zanima I Franka Batelić voli ove kultne tenisice! Rubrika Moda Moda

I naša pjevačica Lana Jurčević na Instagramu se pohvalila svojim novim tenisicama upravo ovog stila i u opisu napisala cijelu odu tenisicama koje kako sama kaže "voli puno više od štikla!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lana_jurcevic)

Na prvu izgledaju "ružno" i glomazno, ali ove tenisice u stvari ostavljaju super cool, moderan i urbani dojam u sklopu bilo kojeg outfita, bilo da se radi o glam haljinici ili super casual kombinaciji traperica i tenisica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Nekako nam "ružne" tenisice i nisu više tako ružne... Je l' da?

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0