Moda

Hrvatice uz ljetne komade i gole noge i dalje nose čizme - i to izgleda dobro! Evo 3 najbolje kombinacije sa špice

  • Čizme, nošene u onom toplijem dijelu sezone, trend su koji živi već nekoliko godina i kojeg su proslavile mnoge slavne ljepotice poput Katie Holmes, Emily Ratajkowski i Rihanne
  • A ako je suditi prema fotografijama sa zagrebačke špice, trend je to koji ništa manje drag nije ni domaćim damama koje visoke temperature nisu spriječile da ulicama prošetaju svoje omiljene modele 
  • Tri su nam dame zapele za oko sa svojim jednostavnim, ali beskrajno šarmantnim kombinacijama

Taman kada smo objeručke prigrlili činjenicu da su nam ljetne temperature ove godine uspjele stići ranije no što je itko uopće mogao zamisliti, već s prvim danima travnja, meteorolozi su se, evo, ponovno raspričali o povratku zime, snijegu i padu temperatura. Nekako sumnjamo da to znači da ćemo omiljene zimske komade ponovno morati čupati iz ormara jer je vjerojatno samo pitanje dana kada ćemo ponovno kukati kako je prevruće, no s druge strane, neki komadi, čini se, ni neće biti umirovljeni kao što bismo to očekivali. 

Čizme, nošene u onom toplijem dijelu sezone, trend su koji živi već nekoliko godina i kojeg su proslavile mnoge slavne ljepotice poput Katie Holmes, Emily Ratajkowski i Rihanne, a ako je suditi prema fotografijama sa zagrebačke špice, trend je to koji ništa manje drag nije ni domaćim damama koje visoke temperature nisu spriječile da ulicama prošetaju svoje omiljene modele čizama. 

Zvijezde s A-liste svoje stiliziraju sa svime, od ultra kratkih minica i čipkastih hlačica do lepršavih haljina, a evo i koje su nam kombinacije zapele za oko na najdužoj modnoj pisti u gradu.

Možda vas zanima Vrlo jednostavan styling prolaznica je začinila neobičnim čizmama i u trenu ga pretvorila u ubojit! Rubrika Moda Moda

Kaubojske su se čizme tijekom prošle godine vratile u velikom stilu te su uspjele postati jedan od najpopularnijih modela kojeg smo, očekivano kada je u pitanju bilo koji superpopularan model, viđali u kombinaciji s apsolutno svime, a ponajviše boho lepršavim haljinama, traper kombinezonima, traper suknjama i ostalim čudesima izrađenima od materijala kojeg niti jedan drugi nije uspio svrgnuti s trona. No, crnka sa špice nas je podsjetila da kaubojske čizme jednako fantastično mogu izgledati i bez pratnje trapera, kao recimo u njezinoj kombinaciji, sastavljenoj od jednostavne bijele pamučne košulje i kratke minice zanimlljivog uzorka. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Baš kao što ni kaubojske čizme ne trebaju traper da bi zasjale u punom sjaju, ni jahačkim modelima ne treba ništa drugo od jahačke opreme. Nasmijana plavuša pokazala nam je koliko dobro mogu izgledati uparene s jednostavnom haljinicom zanimljive rebraste teksture i laganim prslukom s prepoznatljivim Fendijevim logotipom. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

A da su najšarmantniji stylinzi ponekad oni najjednostavniji pokazala nam je prolaznica u pravom ljetnom klasiku - lepršavoj bijeloj haljinici koja neodoljivo podsjeća na prozračne komade u kakvima ljeti rado spavamo ili pak odlazimo na plažu, a koju je sjajno iskombinirala s teškim crnim kožnim jahaćim čizmama i malenom kožnom torbicom slične estetike. Neki bi rekli nespojivo, mi kažemo fantastično! 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Možda vas zanima Dvije prijateljice špicom su prošetale neke od najpoželjnijih komada sezone Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0