Moda

H&M predlaže: Nosite iste traperice kao i muškarci!

Osim što ćete uštedjeti, jer ćete umjesto dva kupiti jedan par, u ovim trapericama bit ćete u trendu

U posljednje vrijeme trend posuđivanja odjeće, odnosno stilova iz muškog ormara sve je popularniji među fashionisticama. Nose se muške košulje, jakne, traperice "boyfriend" kroja... A sada je jedan brend odlučio iskoristiti ovaj trend i ponuditi kolekciju koja nije namijenjena ni jednom specifičnom spolu, već je uniseks. "Denim united" naziv je nove H&M-ove kapsula kolekcije, koja je dostupna samo u online trgovini brenda, a svi komadi načinjeni su od organskog i djelomično recikliranog pamuka, pa promiče i ekološku osviještenost.

Kolekcija uključuje tri modela traperice, koje mogu nositi i žene i muškarci, a ovo će vas posebno oduševiti ako nosite isti broj hlača kao i svoj dečko ili brat. Kupit ćete jedan par umjesto dva i uštedjeti, a jedini će problem biti dogovoriti se tko ih kada nosi. 

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 297 kn

Traperice srednje visine struka i ravnih nogavica učinit ćete malo ženstvenijima zavrnete li ih pri dnu, a isto vrijedi i za sve dečke koji žele izgledati stajliš.

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 297 kn

Modeli dolaze u različitim nijansama i s različitim nogavicama, od širokih do onih koje se sužavaju pri dnu.

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 297 kn

Osim klasičnih traperica, u uniseks ponudi brenda su i tregerice, koje više nisu namijenjene samo za djecu, a jednako dobro stoje i muškarcima i ženama. 

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 371 kn

Kolekcija uključuje i druge komade od trapera. Već smo nekidan pisali o tome kako su muške traper košulje hit sezone, što je H&M sada samo potvrdio.

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 223 kn

I predimenzionirane jakne jako su popularne među fashionisticama, a ovaj traper model sve je što će vam trebati ovog proljeća. 

 | Autor: arhiva arhiva hm.com, 297 kn

Photo: arhiva

Komentari 0