Moda
Balenciaga

Futurističke tajice-čizme dolaze po cijeni od skoro 24 tisuće kuna, ali fashionistice ih obožavaju

  • Modna kuća Balenciaga ne prestaje šokirati, a sada su potpuni hit tajice-čizme
  • Futuristički model izrađen od poliamida i elastina postao je najtraženiji komad
  • Osim neobičnog izgleda, tajice krasi i vrtoglava cijena od 3050 dolara

Balenciaga je posljednjih godina u vrtlogu komentara zbog svojih neobičnih komada, a sada se ne prestaje pričati o neobičnim tajicama. Kombinacija čizme i tajica prvi put je debitirala u kolekciji proljeće/ljeto 2017., ali jednako je popularna i danas.

Balenciaga | Autor: Instagram@kimkardashian Instagram@kimkardashian

Čak i modna ikona poput Kim Kardashian, koja rijetko (ako ikada) ponavlja svoje odjevne kombinacije, ne može odoljeti njihovoj krojačkoj privlačnosti i bez prestanka nosi dramatične, avangardne tajice-čizme.

Možda vas zanima Balenciaga Cagole čizme lako bi mogle postati najpoželjniji model sezone Rubrika Moda Moda

Balenciaga | Autor: Instagram@dualipa Instagram@dualipa balenciaga | Autor: Instagram@dualipa Instagram@dualipa

Osim Kim, nije im odoljela ni pjevačica Dua Lipa koja je nosila potpuno crni Naked Knife stil kako bi prošetala New Yorkom. Pjevačica je uparila svoje neobične tajice s prljavobijelom kožnom jaknom. Look je upotpunila uz Diorove sportske, crno crvene sunčane naočale Bandage 1 i puno nakita.

Balenciaga | Autor: Balenciaga Balenciaga Balenciaga | Autor: Instagram@jennerr_kardashiann Instagram@jennerr_kardashiann

Iako je Demna prvi put lansirao ove tajice čizme na Balenciaginu modnu pistu u listopadu 2016., sada je u ponudu uvrstio još varijacija hlača. Cijena od vrtoglavih 23.375,90 kuna nije ništa novo za Balenciaga potpis, a očito je kako ovaj futuristički trend postiže itekakvu popularnost!

Skkn by Kim home kolekcija Možda vas zanima Kim Kardashian pokreće liniju modernih i minimalističkih detalja za dom, ovako će izgledati Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@dualipa

Komentari 0