Moda

Ella Dvornik zaštitno je lice Gulivere proljetne kampanje

Neodoljive fashion transformacije poznate modne blogerice vjerno prezentiraju atraktivnu kolekciju hrvatskog brenda

I ove sezone domaći modni div Guliver s ambasadoricom Ellom Dvornik donosi eklektičnu modnu priču koja vjerno prikazuje najnovije trendove i najbolje komade iz još jedne odlične kolekcije. Ispred kamere poznate modne fotografkinje Karmen Poznić, Ella s lakoćom pokazuje sva lica urbane generacije mladih žena kojoj i sama pripada.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Minimalistički kadrovi puni proljetne topline i ležernosti prezentiraju nam atraktivnu Guliver kolekciju u svakodnevnim i opuštenim situacijama. Ella u isto vrijeme balansira između smart poslovnog looka i avangardnog streetstyle šarma koji se u svojim krajnostima savršeno kombiniraju s novim modelima brenda Guliver.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Ella, kao i sve Guliver žene, svoju nježniju i ženstvenu stranu otvoreno naglašava kontrastnim, maskulinim linijama Oxford i college modela cipela, nonšalantno se igrajući modnim pravilima. Njezin suptilni seksepil ne odriče se funkcionalnosti i udobnosti po kojoj je Guliver nadaleko poznat.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Sofisticirana elegancija, retro minimalizam ili chic romantični stil nadopunjeni su najnovijim statement modnim dodacima čije glavne stilske odrednice inspiraciju vuku iz glamuroznih, dekadentnih era sedamdestih i osamdesetih.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Perlirani metalni sjaj visokokvalitetne talijanske kože Guliver cipela nadograđen je chunky flatform potplatima i kristalima, isto kao i neobičnim, naglašenim šavovima te perforacijama.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Photo: Karmen Poznić

Komentari 0