Moda

Digitalni ormar: ovih 5 aplikacija pomoći će ti sortirati odjeću i odabrati najbolje kombinacije

  • Pun ormar, a nemaš što odjenuti? Ova situacija ti sigurno zvuči jako poznato
  • Ne brini, nisi jedina koja se često iznova nađe u takvim „problemima“, a mi ćemo ti otkriti kako znatno smanjiti vrijeme koje provodiš birajući što ćeš nositi
  • Naime, živimo u digitalnom svijetu, pa nema baš nikakvog razloga da ne iskoristiš sve njegove prednosti

To znači da je pravi trenutak da na svoj mobilni uređaj instaliraš aplikacije koje ti pomažu digitalizirati ormar, odnosno sortirati komade koje posjeduješ te pomoći odlučiti što i kako kombinirati. Aplikacije su vrlo jednostavne za korištenje, a jednom kada sve posložiš kako treba, biranje kombinacije postaje mačji kašalj. Mi smo u nastavku izdvojili 5 sjajnih aplikacija, stoga ne propusti isprobati barem jednu od njih.

Save your warderobe

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija ovog tipa, a idealan je odabir želiš li detaljno sortirati svoju odjeću prema kategorijama. Nakon toga, aplikacija će ti sugerirati kombinacije, a cijeli proces možeš dodatno personalizirati upisivanjem svojih trenutnih želja. Primjerice, nosi ti se crvena boja, „kažeš“ to aplikaciji i ona će ti ponuditi kombinacije s naglaskom na crvenu boju.

 | Autor: saveyourwardrobe.com saveyourwardrobe.com Foto: saveyourwardrobe.com

Skap

Nakon što fotografiraš i postaviš svoju odjeću u aplikaciju, možeš krenuti s planiranjem kombinacija. Skap Stylist je modni savjetnik generiran od strane umjetne inteligencije koji će ti maksimalno pomoći prilikom slaganja kombinacija, a još jedna od posebnosti ove aplikacije je mogućnost povezivanja digitalnog ormara s digitalnim ormarom najbolje prijateljice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA SEAH (@kayla_seah)

My Wardrobe — Outfit Finder

Ova aplikacija je nešto drugačija od prethodne dvije jer ne predlaže kombinacije, već odjevne predmete temeljito sortira. Sjajna je ako želiš točno znati koliko posjeduješ primjerice sivih džempera i pokazala se vrlo korisnom prilikom shoppinga jer će ti reći čega imaš previše i koji komad ti možda nije potreban u kolekciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Whering

Ova aplikacija funkcionira slično kao i ostale aplikacije koje pomažu osmisliti kombinacije, samo što je prije samog korištenja potrebno ispuniti anketu o stilu odijevanja. Nakon toga, aplikacija će prijedloge prilagoditi onome što si napisala.

 | Autor: whering.co.uk whering.co.uk

Možda vas zanima 2024. će obilježiti estetika nekih minulih vremena: Ovo je 5 najvećih vintage modnih trendova Rubrika Moda Moda

Stylebook

Stylebook je sjajna aplikacija s kojom možeš isplanirati što i kada ćeš nositi ili što uzeti na putovanje. Naravno, sve to aplikacija generira sama što je, konkretno kod putovanja - od velike pomoći. Komade je moguće i organizirati, odnosno sortirati prema kategorijama te u svakom trenutku na dlanu imati pregled svog ormara.

 | Autor: stylebookkapp.com stylebookkapp.com Foto: stylebookkapp.com

Photo: Skap / Whering

Komentari 0