Moda

Diana Viljevac lansirala je prvu hrvatsku kolekciju za savršeno oblikovanje tijela, i izgleda odlično!

  • Kada je odjeća za oblikovanje tijela u pitanju, ključno je pronaći komade koji pristaje našem tijelu i stilu života, a na sreću svih nas, shapewear danas izgleda značajno drugačije nego nekada
  • Prvi hrvatski brend s proizvodima za oblikovanje tijela upravo je predstavila naša poznata modna dizajnerica Diana Viljevac 
  • Njezina prva kolekcija uključuje kombinezone i hlačice u crnoj boji i boji kože, savršene za prikrivanje nedostataka i postizanje vitkije figure koje ćemo rado nositi u apsolutno svakoj prilici

Bilo da je riječ o komadu za kakvu posebnu prigodu ili pak onome koji ćemo nositi gotovo svakodnevno, kupnja odjeće za oblikovanje tijela iliti shapeweara gotovo nikada nije lagan zadatak. Dapače, poprilično je slična kupnji grudnjaka: želimo da je udoban, prozračan i da radi ono što mu je i glavni cilj, bez da nas k tome steže. Drugim riječima, ključno je pronaći onaj koji pristaje našem tijelu i stilu života, a na sreću svih nas, shapewear danas izgleda značajno drugačije nego što je to bio slučaj u vremenu naših mama i baka.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Iako danas na tržištu postoji veliki broj brendova koji u svojoj ponudi imaju odjeću za oblikovanje tijela, posebno nas je razveselila vijest da je naša poznata modna dizajnerica Diana Viljevac osmislila i predstavila Shapewear Viljevac, prvi domaći brend s proizvodima za oblikovanje tijela.

Možda vas zanima Ove cipele dolaze sa zamijenjivim potpeticama i u sekundi se pretvaraju iz visokih peta u ravne i obrnuto Rubrika Moda Moda

Prva kolekcija uključuje kombinezone i hlačice u crnoj boji i boji kože, savršene za prikrivanje nedostataka i postizanje vitkije figure, a zahvaljujući udobnosti ovi komadi neće biti rezervirani samo za nošenje u svečanim prilikama, već će jednako dobrodošli biti i u svakodnevnim kombinacijama. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Svaki komad ovog brenda izrađen je posebnom seamless tehnologijom, a upravo činjenica da je riječ o komadima bez šavova zaslužna je za osjećaj savršenog pristajanja ili, kako ga Diana voli zvati, druge kože koja briše predrasude o steznoj odjeći kao neudobnom i neuglednom donjem rublju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji svaki se komad također rasteže dvostruko od originalne veličine, a čime je ostvaren primarni cilj - stvoriti komade koji neće stati na put slobodi kretanja i disanja, već će u svakoj prilici biti maksimalno udobni i funkcionalni.

Možda vas zanima Vrijeme je za najljepše proljetne haljine: Ovo je 9 najpopularnijih modela sezone Rubrika Moda Moda

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design  | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Uz to, dizajn kombinezona osmišljen je kako bi savršeno pristajao i ispod svečanih kombinacija s istaknutim dekolteom, bez ostavljanja potrebe za ikakvim drugim dodatkom da bi figura izgledala najbolje moguće, a materijal se, kao i na hlačicama, u potpunosti prilagođava tijelu na način da sužava figuru samo gdje to potrebno, bez da pritom pritišće i izaziva nelagodu na dijelovima  koje želimo istaknuti.

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

"Dosadašnje iskustvo u radu sa ženama svih dobnih skupina obogatilo me za jednu vrlo važnu informaciju, a to je da bez obzira koliko se promatračima nečiji izgled čini besprijekoran, osoba koja se treba istaknuti u posebnoj odjeći uvijek će pronaći nedostatak na sebi. Body positivity pokret čija sam vjerna sljedbenica ipak je puno lakše pratiti kada se istinski osjećate dobro u svojoj koži, a kada to samopouzdanje jednostavno ne možete naći, ova druga koža u obliku shapewear-a odraditi će taj posao", poručila je Diana, priznajući da ju je upravo kontradikcija između prihvaćanja svog tijela i proizvodnje odjeće koja će prikriti nedostatke ono što ju je navelo na pokretanje novog brenda.

Sve proizvode Shapewear Viljevac brenda moguće je pronaći na službenoj stranici te u dućanu u Dežmanovoj 4.

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0