Moda

Dečki, molimo vas, ove stvari nemojte nikada nositi!

Zapravo, ne znamo od kuda bismo krenuli, ali postoje neki komadi odjeće koje jednostavno ne biste trebali nositi

Prošli tjedan pitali smo dečke koje komade ne vole vidjeti na curama. Ovaj tjedan, uzvraćamo udarac! OK, gore je no što zvuči. Ovo je samo nekoliko dobronamjernih savjeta... Na kraju dana ionako želimo da više pažnje posvetite nama nego gledanju u zrcalo ili prebiranju po vješalicama u dućanima. Zapravo možda je bolja ideja da nama prepustite kupovinu, ionako bolje od vas znamo koji konfekcijski broj uopće nosite. Priprema, pozor, ovo nemojte nikada nositi!

Nina

"1. Dečki koji nose potkošulje kao majice. 2. Prebildani dečki koji realno nose veličinu L, ali si kupe S tako da majica izgleda kao da će se potrgati svaku sekundu. 3. Duge hlače i japanke. Doslovno najgore ikad. 4. Šlape za plažu koje su dobili na nekom after beach partyu. Oni reklamni modeli."

Na ovo nemamo što dodati. Ali ovo je samo početak...

via GIPHY

Lucija

"Košulje kratkih rukava - nikad ih ne nosi, pa ni tad. Nažalost, najčešće budu u kombinaciji s cargo "tričetvrt" hlačama - dužini koja nikad neće imati smisla (gore je samo kad završavaju nasred koljena). Šilterice - skidaj to, nije ti 16. Sve gadne cipele na čičak, ili imaju otvorene pete. Previše modnih detalja - priznajem samo sat. Piercinge na frajeru prezirem, ali tu sam malo licemjerna jer tetovaže obožavam (tu ne mislim na rodni grad napisan glagoljicom ili 'only God can judge me'). V izrez ukrašen zlatnim lancem - mislim da se Mišo bojao da 'će ga ostavit' baš zbog ove kombinacije. One 'savršeno' izbrijane brade u stilu Jacquesa ili nekog latino odmetnika. Još kad ih iskombinira s 'pačoticama' - ne mogu. Kombinacija steroidne bice i mišić majice. Bilo kakve visoke tenisice, pogotovo lakirane, cijele u jednoj boji. Torbice oko struka i općenito taj look 'solinskog dilera'. Kvarcanje, čupanje obrva, i općenito dojam da je stajao satima pred ogledalom. S druge strane dredove, irokeze, široka lanena odjeća i taj 'guru, samo ljubav look' - prvi nikako da odrastu, drugi se tješe da nisu ostarili."

Da, ima čak problema i u nekim lifestyle odlukama. Ako se one tako uopće mogu nazvati. Ne, nismo gotove... Sad malo o pokazivanju kože...

via GIPHY

Helena

Sandale. Ali one kakve se mogu vidjeti na njemačkim i češkim turistima. "Zašto pobogu ovakve sandale 'krase' ionako nelijepa muška stopala??? Znamo da su ljeta vruća i da se noge vole 'luftati', ALI UVIJEK postoji alternativa. Ako baš moraš daj kupi si japanke! V izrez iliti muški dekotle! DAKLE: jednostavno nemoj. Ionako ni sam ne znaš treba li izbacit dlake van ili ih obrijati. Žena nisi da pokažeš obline stoga ovo je jednostavno NOT. I još nešto. 'Majica mlađeg brata!' Nažalost, ovo zapravo nije majica mlađeg brata nego si ju kupio takvu preusku i premalu da bi pokazao svoj biceps-triceps."

 | Autor:

Treba li što nadodati kad vidite ovu fotografiju... Uzmite si trenutak da se oporavite.

via GIPHY

Mia

"Traperice i japanke, znači najgore. Please, nemojte. Torbice koje se nose oko struka, pogotovo one platnene ogromne ili još gore, LV ili Gucci ogromne. Nisi žena, ne treba ti tolika torba. 3. Gucci šlape - ono stvarno nemoj. Uglavnom, bilo koji komad odjeće ili obuće gdje je logo veći od same robe ili cipela."

via GIPHY

KANYE, zar i ti?!

Sara

"One uske košulje s nekakvim zmajevima i tribal uzorcima na leđima. One glomazne bijele sportske tenisice koje smo svi nosili za tjelesni u osnovnoj školi. Sjećam se i faze otprije 3 ili 4 godine kada je svaki frajer imao onaj debeli donji dio sive trenirke iz New Yorkera s nekim glupim natpisom na nogavici tipa LIMITED. U današnje doba zaista ne možeš nositi ni one sunčane naočalice kakve su nam starci nosili, one koje izgledaju kao naočale za plivanje. Nisi kul, nemoj biti tako ponosan. I one odurne 'svečane cipele' s izduženim četvrtastim vrhom. Traperice su hlače, nisu tajice. Nikad."

 | Autor: arhiva arhiva To su ove cipele. Stvarno? Daj. 

Mateja

"Bijele lanene hlače - još odvratnije u kombinaciji s japankama ili sandalama bilo koje vrste. Jednostavno ružno."

Znaš tko je jedini mogao nositi lanene hlače? Pablo Escobar. A ni on ih nije nosio. Kraj priče. 

via GIPHY

Antea

"Muške pidžame. Poderane hlače na muškarcu. (smajlić koji se ljuti) Spoj V izreza i 'man bag-a' ili muške torbice..."

Kratko i jasno. 

via GIPHY

Anamaria

"Air Maxice na dečkima ne podnosim. Pogotovo u onim kričavim jednobojnim varijantama. Nažalost najčešće dolaze u kombinaciji s cropped trapericama, što tek ne kužim. Također, sve vrste torbi osim ruksaka i one za laptop, jao! Muška potkošulja mi je možda najveći fail - ma ni za spavanje..."

Mi kad pokušavamo shvatiti zašto dečki pokazuju dlakave gležnjeve: 

via GIPHY

Hana

"Skinny traperice, da se vide gležnjevi. Zašto? Bijele hlače su mi nešto najgore, kakve god bile. Zatim, SANDALE u bilo kojem obliku!! Dečki ne nosite sandale jer niti jedan nema lijepo stopalo i nije lijep prizor! I za kraj horor nad hororima su muške kupće gaće! Ne, ne, ne i ne!"

via GIPHY

Adrijana

"Majica bez rukava (imao mišiće ili šunke od ruku, obrijan ili dlakav), sandale, čak i japanke (frende, ako nisi na moru, sakrij prste), bijele lanene hlače (osim ako voliš Gorana Karana), uske ili 'cropane' majice (nisi žena i nemoj mi nosit majicu koja seže do ruba hlača) i apsolutna gadost su mi naušnice pogotovo bling bling."

Nisi reper i nisu dijamante, a nisu ni rane 2000-e. Bok.

via GIPHY

Barbara

"Dodala bih još: podignutu kragnu na košuljama/polo majicama. Znam da nam želiš pokazati da si faca, ali please to nemoj tako. Trenirke u kojima se nazire muškost. Svi vidimo i svi gledamo, a ne želimo. Svečane cipele, kolekcija jesen/zima 2000. Ako ti takvi špicevi trebaju za ubijanje mrava u kutevima sobe, onda razumijem."

I za kraj ćemo reći još samo jednu riječ - crocsice! 

Zahvalite nam poslije!

via GIPHY

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0