Moda
čizme za snijeg

Čizme za snijeg: Udobnost, toplina i stylish izgled spojeni su u ovim modelima

  • Čizme za snijeg nezaobilazan su par obuće za zimsko vrijeme, a osim udobnosti i topline, poželjno je da su i chic!
  • Među najpopularnijim modelima čizama za snijeg svakako su one brenda Moon, no i drugi modni brendovi imaju odlične modele
  • Modeli čizama za snijeg koje danas izdvajamo grijat će nas na hladnom zimskom vremenu, a istodobno upotpuniti naš udoban i topli zimski outfit!

Iako bismo zimi najradije ostali ispod tople dekice i u zatvorenom prostoru, osim svakodnevnih obaveza koje moramo obavljati i zimsko vrijeme nosi svoje čari u kojima možemo uživati i opustiti se. 

čizme za snijeg | Autor: Instagram @marielouis.fs Instagram @marielouis.fs čizme za snijeg

Prava zima s puno snijega još nam nije stigla, no mnogi od nas spremaju se u planine i na brojna skijališta gdje će iskusiti lijepe zimske radosti. Za to nam je naravno, potrebna i prikladna odjeća i obuća. Osim toplih džempera i modnih dodataka poput šalova i kapa, biramo i tople čizme za snijeg! Kod modela čizama za snijeg, udobnost i toplina su nam na prvom mjesto, no nikako ne zaboravljamo i na stylish izgled naših zimskih čizama. 

čizme za snijeg | Autor: Instagram @a.y.l.n_ Instagram @a.y.l.n_ čizme za snijeg

Nepropusni materijali, poput neoprena ili najlona, koji će nas zaštiti od snijega ili kiše te toplo umjetno krzno većinom su nezaobilazni dio raznih modela čizama za snijeg, kao i izdržljivi gumeni đon. 

Ulična moda Možda vas zanima Hrvatice ni ove zime ne odustaju od ovih 'ružnih' čizama, ali ih nose u elegantnim kombinacijama Rubrika Moda Moda

Après-ski obuća nezaobilazna je nakon uživanja u snježnim sportskim aktivnostima, no možemo ju iskoristiti i za trendi zimski outfit i u gradskom okruženju. 

čizme za snijeg | Autor: Instagram @piskorekatarzyna Instagram @piskorekatarzyna čizme za snijeg

U nastavku smo izdvojile najljepše modele čizama za snijeg iz trenutnih kolekcija modnih brendova, uključujući i jedan iz Zarine nove skijaške kolekcije, koja je već postala pravi hit među pristupačnom opremom za skijanje!

čizme za snijeg | Autor: Mass/Zalando Mass/Zalando Calvin Klein, Plus čizme za snijeg, (1.359,00 kn); s.Oliver, čizme za snijeg, (799,00 kn); Love Moschino, zimske čizme, (1.229,00 kn) čizme za snijeg | Autor: Zara/Mass/Zalando Zara/Mass/Zalando Zara, kombinirane ispunjene čizme, (549,90 kn); Tommy Hilfiger, čizme za snijeg, (1.499,00 kn); Oysho, Après-ski zimske čizme, (497,20 kn) čizme za snijeg | Autor: Zalando/H&M Zalando/H&M Moon Boot, Icon Vinile Metallic zimske čizme, (839,00 kn); H&M, ispunjene čizme, (453,22 kn); Even&Odd, zimske čizme, (375,00 kn)

Možda vas zanima Zaljubili smo se u ženstveno izdanje nasmijane prolaznice, a izgleda da statement komad nije šešir... Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @alexandraxst

Komentari 0