Moda
Adriana Ćaleta-Car

Casual outfit Adriane Ćalete-Car pun je dizajnerskih komada i izgleda sjajno!

  • Adriana Ćaleta-Car velika je obožavateljica dizajna brenda Loewe, a sad je s komadima koje često nosi kombinirala i one iz kolekcija drugih modnih kuća
  • Uz Loewe traperice i top, nosila je Louis Vuitton jaknu te elegantan Hermès remen
  • Njen outfit čini nam se kao idealan za proljetni dnevni izlazak, a možemo ga rekreirati na više načina!

Adriana Ćaleta-Car svojim nas svečanim, ali i casual outfitima uvijek modno inspirira, a ovog puta jako nam se svidjela njena dnevna kombinacija, s formulom stylinga koju lako možemo rekreirati i s drugim odjevnim komadima.

U svoj je outfit uklopila dva odjevna komada s potpisom brenda kojeg jako često nosi, Loewe. Njihov popularan top s anagramom Adriana je ovog puta nosila u prugastoj verziji, u kombinaciji tamnoplave i bijele te s topom spojila i traperice širokih nogavica iz kolekcije brenda, koje su Loewe anagramom ukrašene na koljenima.

Niz chic dizajnerskih udobnih komada nastavila je s Louis Vuitton kratkom bomber jaknom  u tamnoplavoj boji s ružičastim detaljima te uvijek elegantnim Hermès crnim remenom s prepoznatljivom metalnom kopčom u obliku slova H.

Njen outfit traperica širokih nogavica, prugastog topa i bomber jakne u tamnoj nijansi lako možemo primijeniti i na druge slične komade te dobiti jednako stylish rezultat!

Možda vas zanima Nataša Janjić nosi preslatki "neozbiljni" sako s Minnie Mouse; evo gdje ga je kupila Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @adrianadurdevic

Komentari 0