Moda
C&A sako

C&A sako zanimljiva kroja, a po želji i suknja s velikim džepovima, čine vrlo dobar komplet

  • Zanimljiv kroj i neobična boja uvijek su nešto što nas može privući kod novih odjevnih komada, a te karakteristike posjeduje i ovaj komplet iz C&A koji naravno možemo nositi (i kupiti) i odvojeno
  • Sako s remenom i suknja s džepovima dolaze u upečatljivoj senf žutoj boji, a tanja i udobna tkanina čini ih idealnim komadima za proljeće
  • I suknja i sako užeg su, klasičnog kroja koji će lijepo naglasiti liniju tijela

Osim lounge setova i sličnih ležernih kompleta, oni poslovnijeg izgleda iz high street kolekcija jednako su poželjni u našoj garderobi, a pogotovo ako se radi o komadima koji će se više istaknuti u modnim kombinacijama, svojim krojem, efektnom nijansom boje ili materijalom.

C&A sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A, blazer s remenom

Među novitetima u C&A izdvajaju se baš posebni modeli blazera i suknje, koje ne moramo nužno nositi u kompletu, već i odvojeno uz druge ležernije ili elegantnije komade, ovisno o tipu outfita kakav želimo nositi te prigodi!

C&A sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A, blazer s remenom

Blazer i suknja dolaze u upečatljivoj tamnijoj nijansi žute, točnije senf žutom, zanimljivom tonu boje koja će se super složiti s bijelom, traper komadima, ali i drugim neutralnim bojama u smeđim nijansama.

C&A sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A, blazer s remenom

Možda vas zanima Lejla Filipović nosi sivi outfit. Obilježile su ga krokodilske čizme i ELFS sako koji je na dobrom popustu... Rubrika Moda Moda C&A sako | Autor: C&A C&A Foto: C&A, blazer s remenom (69,99 eura)

Duži blazer od rastezljive tkanine ima i dodatak remena na struku, izrađen od iste tkanine te jednostruko kopčanje gumbima na sredini. Uz to, krase ga i ukrasni džepovi na gornjem dijelu te dva preklopna veća džepa ispod remena.  Blazer je klasičnog ravnog kroja i strukirane siluete s dugim rukavima i izvrnutim ovratnikom, a cijena mu je 79,99 eura. 

C&A suknja | Autor: C&A C&A Foto: C&A, suknja (29,99 eura)

Suknja koja mu dolazi kao savršen par je midi duljine ispod koljena te od jednake meke i lagane tkanine s prorezom na stražnjoj strani. Uži kroj koji prati liniju tijela sa srednjim strukom ima i dodatak dva veća džepa na preklop na gornjem dijelu ispod pasice, a cijena suknje koja će odlično pristajati uz klasičnu bijelu košulju, lagani pulover ili tanki T-shirt je 29,99 eura.

Reserved cargo haljina Možda vas zanima Nakon cargo hlača i kombinezona, stižu nam i cargo haljine - Reserved ima odličan midi model Rubrika Moda Moda

 

Photo: C&A

Komentari 0