Moda

Brend inspiriran Zagrebom: Zaljubite se u younghearts.co

Domaći street style brend, iza kojeg stoje kreativni brat i sestra, predstavio se javnosti...

U prostoru trgovine #Petrinjska7 održano je predstavljanje javnosti hrvatskog brenda younghearts.co te otvorenje ekskluzivnog webshop-a. younghearts.co je brend koji predstavlja okosnicu istinskog hrvatskog dizajna i neporecivog stila. Predstavljanju su prisustvovale brojne osobe iz hrvatskog javnog života. 

Brend je inspiriran Zagrebom i njegovom urbanom i ležernom modom, a komadi su osmišljeni kako bi odgovarali izlascima u svim prilikama. Baš zato su se odlučili predstaviti i street styleom. 

 | Autor: Dario Dunaj Dario Dunaj

Iza brenda younghearts.co stoje kreativni brat i sestra, Mirza i Amila, a glavna misao vodilja im je „Everywear fashion“, što se odnosi na sposobnost ovih dizajnerskih komada da se prilagode svim prigodama i godišnjim dobima. To je i jedan od razloga zbog kojih ćete se odmah zaljubiti u ovaj brend. 

 | Autor: Dario Dunaj Dario Dunaj

Ne proizvode se sezonski modeli, već komadi koji su nosivi tijekom cijele godine, a pri izradi odjeće koriste se najkvalitetniji materijali. Iznimna pažnja polaže se i na zaštitu okoliša koristeći eko i prirodne materijale, koji su istovremeno lagani za održavanje i veoma trajni.

 | Autor: Dario Dunaj Dario Dunaj

younghearts.co tim najponosniji je na činjenicu da se cjelokupna proizvodnja odvija u Hrvatskoj. Smatraju da je to najbolji način da u najkraćem mogućem roku reagiraju na najnovije trendove, istovremeno stvarajući odjevne komade koji zadovoljavaju potrebe njihovih kupaca i tako pridonose oživljavanju proizvodnje u hrvatskoj tekstilnoj industriji. 

 | Autor: Dario Dunaj Dario Dunaj

Svoj omiljeni komad hrvatskog dizajna možete pronaći u dućanu #Petrinjska7 na istoimenoj adresi u Zagrebu ili putem webshop-a www.younghearts.co.

Photo: Dario Dunaj

Komentari 0