Moda
Premijera filma Babylon

Branka Krstulović pojavila se u nesvakidašnjoj modnoj kombinaciji na premijeri 'Babylona'

  • Uz spektakularan show, u Kaptol Boutique Cinema premijerno je prikazan hvaljeni film 'Babylon'
  • Premijera filma sklopu Très chic programa okupila je brojna poznata lica, među kojima su bile i Aleksandra Dojčinović, Branka Krstulović, Matija Vuica, Igor i Olja Vori te mnogi drugi
  • Svojim je stylingom na premijeri posebno oduševila Branka Krstulović

Nova filmska kinosezona započelo je sinoć u Kaptol Boutique Cinema, u kojemu je u sklopu Très chic programa održana premijera intrigantnog filma 'Babylon'. Pod redateljskom palicom nagrađivanog redatelja i scenarista Damiena Chazellea, glumačka ekipa koju predvode imena A liste: Brad Pitt, Margot Robbie i Diego Calva donose dašak raskalašenog Hollywooda u ludim 20-ima. Radnja filma smještena u Los Angeles, prevelika ambicija i nečuveni eksces, uspon i pad više likova tijekom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti u ranom Hollywoodu samo su dio onoga što je privuklo filmoljupce u omiljenu kino dvoranu. 

Premijera filma Babylon | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Premijera filma 'Babylon'

Prvi ovogodišnji Très chic započeo je rasprodanim dvoranama, a spektakularna filmska večer obogaćena je i atraktivnim tematskim show-om uz glazbeno-scenski program. Ritmovi najbolje glazbe, akrobati i plesači okupirali su prostorije Kaptol Boutique Cinema, a glazbenici koje je povodom premijere okupio Ante Gelo, u maniri pravih brass bendova dočarali su svu raznolikost, dubinu i divlji raspon zvukova Babylona te ekskluzivno izveli naslovnu skladbu iz filma pod nazivom Voodoo Mama!

Premijera filma 'Babylon' | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Premijera filma 'Babylon'

Posebni gosti iznenađenja bili su članovi hrvatskog queer sastava House of Flamingo, koji su veličanstvenim nastupom zabavili sveprisutne i dodatno ugrijali atmosferu ekstravagancijom.

Možda vas zanima "Srijedom se nosi roza" - Jennifer Lopez u totalno ružičastoj kombinaciji Rubrika Moda Moda

Premijera filma Babylon | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Branka Krstulović

Među mnogobrojnim okupljenim poznatim osobama, svojim stylingom posebno se izdvojila Branka Krstulović, koja se na premijeri pojavila u crnoj kožnoj haljini do koljena, koju je kombinirala s upečatljivim čarapama u jarko ružičastoj boji te cipelama na visoku petu u istoj nijansi. Pink cipele imale su i svjetlucavi dodatak mašni s kristalićima s jedne strane. Crno-ružičastu kombinaciju Branka je upotpunila malom crnom ručnom torbicom i srebrnim naušnicama. 

Premijera filma Babylon | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Aleksandra Dojčinović

Veličanstvenu premijeru filma kojeg se jednostavno treba doživjeti, nisu propustili ni: Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Igor i Olja Vori, Loredana Bahorić, Bora Kotromanić, Zsa Zsa, Lidija Bačić, Tončica Čeljuska, Dalibor Petko, Igor Barberić, Rita Rumora, Marko Vuletić, Sandi Hadžić, Cindy Šoštarić Hadžić te Dario Marčac.

Premijera filma Babylon | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Matija Vuica i House of Flamingo Premijera filma Babylon | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Zsa Zsa Premijera filma Babylon | Autor: Bojan Zibar i Angelo Virag Bojan Zibar i Angelo Virag Igor i Olja Vori

H&M cipele Možda vas zanima Neobične crne salonke iz H&M-a, s remenčićem od kristala, svaki će styling učiniti posebnijim Rubrika Moda Moda
Photo: Bojan Zibar i Angelo Virag

Komentari 0