Moda

Bliži se zabava na bazenu? Donosimo vam sjajne odjevne kombinacije po prihvatljivim cijenama!

Spremate se za večernju zabavu uz bazen, ali ne znate što biste odjenuli? Ne brinite, jer vam u nastavku koji slijedi donosimo odlične savjete inspirirane posljednjim trendovima.

Zabave na bazenu su spoj ljetnog druženja i opuštanja. Nude vam savršenu priliku da pokažete svoj osebujni stil dok uživate u suncu, omiljenom koktelu i dobrom društvu. Bez obzira na to odmarate li u visećoj ljuljačci tik uz bazen ili sudjelujete u živahnim razgovorima, vaš outfit treba odisati samopouzdanjem, udobnošću i daškom glamura.

Ostanite s nama i iz prve ruke saznajte kako odabrati savršene odjevne kombinacije po prihvatljivim cijenama. Bez obzira na stil koji preferirate, sigurno ćete pronaći nešto što vam se sviđa. Donosimo vam i zanimljiva rješenja s kuponima za popust, tako da ćete uz nas dodatno uštedjeti!

Na valovima trendova – modni artikli koje morate imati ovog ljeta

Prije nego što zaronite u svijet mode, zavirimo u najtoplije trendove koji dominiraju party scenom na bazenu:

  • Živahne boje i odvažni printovi: od jednobojnih odjevnih komada pa sve do jarkih i veselih boja te zanimljivih uzoraka; ako se želite istaknuti na zabavi, nećete pogriješiti s majicom s leopard ili zebra uzorkom. Pravi su hit i oversized majice s uzorkom tropskog cvijeća. Odlično će vam pristajati na casual kratke traper hlače i japanke na platformu.
  • Kupaći kostim uskladite s haljinom za plažu: kupaći kostimi nisu „rezervirani” samo za bazen ili za plažu. Privucite pažnju uključivanjem gornjih dijelova kupaćih kostima u vaš cjelokupni outfit. Jednostavno odjenite laganu i lepršavu haljinu ili oversized bluzu, na noge obujte udobne natikače i spremne ste za zabavu na bazenu!
  • Ne zaboravite na modne dodatke: na tržištu je dostupna bogata i raznolika ponuda ljetnih modnih dodataka kojom ćete zasigurno obogatiti svaki vaš outfit. Razmislite o modernim slamnatim šeširima koji će vam odlično pristajati na sandale i lepršavu haljinu. Tu su uvijek popularne sunčane naočale sa zanimljivim okvirom te šareni nakit u obliku narukvica i ogrlica.

Ne morate ostaviti čitavo bogatstvo da biste bili u trendu i odabrali najnovije modne komade. Dostupne su vam razne platforme koje nude niz ekskluzivnih kupona i kodova za popust. Posjetite Kuplio.hr, birajte kodove i kupone i kupite sve što poželite za manje novca. Tamo vas čekaju Aliexpress kuponi koji će svaku vašu iduću online kupovinu učiniti zabavnijom i cjenovno pristupačnijom. Sve je tako brzo i jednostavno.

Kratke hlače visokog struka i kratke majice – trend koji ne jenjava

Za mladenački izgled odaberite kratke traper hlače visokog struka te ih uskladite s elegantnom kratkom majicom. Odaberite komplet s odgovarajućim uzorcima ili se poigrajte s komplementarnim bojama. Nećete pogriješiti niti ako se odlučite za lagani kombinezon izrađen od prozračnih materijala. Odaberite veseli uzorak, a ako preferirate minimalizam, savršeno će vam pristajati jednobojni model. Upotpunite „look” udobnim espadrilama, velikom pletenom torbom i šeširom.

Maxi haljina i sandale s remenom oko gležnja 

Prihvatite boemski stil inspiriran lepršavom maxi haljinom. Potražite haljine s cvjetnim printom, zanimljivim vezom ili heklanim detaljima. Kombinirajte je sa sandalama koje se vežu oko gležnja, slojevitim narukvicama i modernom ručnom torbom. Nikako ne propustite iskoristiti zoot kupon za popust na ljetni asortiman.

Photo: Promo

Komentari 0