Moda

Poput labudice: zašto je Gagina haljina izmamila uzdahe i tko je još zablistao?

Na jučerašnjoj dodjeli SAG nagrada u Hollywoodu pojavile su se brojne filmske zvijezde uključujući Lady Gagu, Emily Blunt, Lupitu Nyong'o Margot Robbie - ma jedna ljepša od druge!

Sinoć su se u Los Angelesu dijelile još jedne filmske nagrade, Screen Actors Guild Awards (skraćeno, SAG), a crvenim tepihom su prošetala brojna poznata lica s hollywoodske scene. Čim smo čule koja imena su se pojavila na dodjeli, znale smo da nam slijedi i fantastičan modni show. I stvarno! Talentirane filmske ljepotice oduševile su svojim modnim odabirima, a u gomili odličnih outfita uspjele smo odabrati naših 7 osobnih favorita. Slažeš se s nama?

Možda vas zanima Anne Hathaway priznala je ozbiljan problem s alkoholom, evo koje su još slavne žene progovorile o tome Rubrika Stars Stars

Catherine Zeta Jones

Predivna velška glumica oduševila je u Zuhair Murad haljini. I u 49-toj izgleda senzacionalno, a haljina visokog proreza i dubokog dekoltea stoji joj kao salivena. Nije pretjerala s modnim dodacima i odabrala je super jednostavne crne sandale s remenčićima. Jednostavna ravna kosa i minimalan makeup najviše nam se sviđaju na Catherine, a s ovakvom haljinom ni ne trebaš staviti fokus na ništa drugo!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Emma Stone

30-godišnja američka glumica Emma Stone zvijezda je filma Miljenica, a za istu je ulogu pokupila i nekoliko nominacija u kategorijama najbolje glumice. Emma je oduševila neobičnim izborom outfita, odnosnom kombinacijom košulje i hlača. Od glave do pete je nosila Louis Vuitton look, zbog kojeg ju modna elita neumorno danas hvali. Pridružujemo im se!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Možda vas zanima Julia Roberts i Nicole Kidman u crno-bijelom izdanju opet su glavne zvijezde crvenog tepiha Rubrika Stars Stars

Lady Gaga

Zvijezda večeri bila je Lady Gaga, barem što se mode tiče. U apsolutno savršenoj Dior Haute Couture haljini, Gaga izgleda poput bijelog labuda. Tijekom cijele sezone dodjela filmskih nagrada, 32-godišnja pjevačica i glumica oduševljava svojim modnim odabirima i jedva čekamo vidjeti što nas čeka za onu najvažniju večer - dodjele Oscara!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Laura Harrier

28-godišnja zvijezda filma BlacKkKlansman na dodjeli SAG nagrada pojavila se u rozoj Loewe toaleti. Novo lice Hollywooda odmah su svi stavili na liste najbolje odjevenih, a predivnoj jarko rozoj haljini nismo mogle odoljeti ni mi. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Mandy Moore

Jedina "klasičarka" na našoj listi je 34-godišnja Mandy. U crnoj Jason Wu haljini otvorenih ramena Mandy je za nas pravi pojam klasičnog Hollywooda. Zalizana kosa i tamni smokey eye savršeno su se uklopili u ovaj look. Klasika nikad nije dosadna!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Sophia Bush

Predivna Sophia u Monique Lhuillier haljini jedna je od najvećih modnih favoritkinja jučerašnje SAG dodjele. Točkasta toaleta s plaštom izgled kao da je došla iz nekog drugog doba. Lijepu 36-godišnju glumicu ne viđamo tako često na crvenim tepisima i malo nam je žao zbog toga...

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Susan Kelechi Watson

37-godišnja zvijezda serije "This Is Us" sinoć je zablistala u jarko žutoj haljini Christiana Siriana! Predivna američka glumica u haljini s volanima i dubokim dekolteom s razlogom je jedna od najbolje odjevenih!

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0