Moda
Beyonce

Beyoncein 'opasno dobar' novi look inspiriran je kultnim filmovima

  • Čini se kako je Beyoncé ljubiteljica kultnih tinejdžerskih  filmova 'Opasne djevojke' i 'Djevojke s Beverly Hillsa'
  • U novu godinu ušla je u stilu protagonistica, Cher Horowitz—s crticom Regine George
  • Pogledaj njen izgled 'opasne djevojke' s profinjenim zaokretom

Beyoncé, 42-godišnja megazvijezda, kreirala je i postala svoj blagdanski look pozdravljajući 2024. godine. Pozirajući ispred bogato ukrašenog božićnog drvca, Beyoncé je 'kombinirala' izgled dvije ikone 90-ih u srebrnastoj verziji karirane suknje, kakve su nosile Alicia Silverstone i Stacey Dash u tinejdžerskom klasiku 'Djevojke s Beverly Hillsa' iz 1995. godine.

 | Autor: Paramount Pictures Paramount Pictures Foto: Paramount Pictures, Djevojke s Beverly Hillsa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Baš kao i protagonistica filma, Beyoncé—koja ima platinasto plavu kosu od kraja studenoga—nadopunila je svoj izgled potpuno bijelim dodacima, uparivši 'fit s parom ravnih alabasternih tenisica, sunčanim naočalama i otmjenom torbicom.

 | Autor: Foto: Instagram @beyonce

Međutim, umjesto da svoju elegantnu kombinaciju suknje i blejzera upari s kardiganom i čarapama do koljena, Beyoncé se odlučila za prozirni bijeli bustier top, dajući cijelom izgledu malo više seksepila. 

Možda vas zanima Kako nositi šljokičastu suknju pokazale su nam domaće cure - izgleda da ide uz sve! Rubrika Moda Moda

Što se tiče nakita, Beyoncé je bila prisiljena birati između nekoliko svjetlucavih završnih detalja. Na većini fotografija je pjevačica nosila je lančić naušnicu s velikim kamenom u obliku suze. Međutim, zamijenila je taj komad dijamantnom ogrlicom sa suzom na petom slajdu.

 | Autor: Foto: Instagram @beyonce

Ali, čekaj, ima još toga. Ako bolje pogledaš, vidjet ćeš da je Beyoncé unijela malo božićne hirovitosti u svoj elegantni blagdanski look. Dok se izdaleka čini da superzvijezda nosi klasičnu blagdansku manikuru s crvenim vrhom, sedmi slajd otkriva preslatku kapu Djeda Božićnjaka naslikanu na njezinu palcu.

 | Autor: Foto: Instagram @beyonce

Možda vas zanima Beyoncé je napokon otkrila ponešto o svom novom parfemu kojeg se iščekuje godinama. Izgleda senzacionalno Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @beyonce

Komentari 0