Moda
Balerinke

Balerinke iz nove H&M kolekcije dolaze u tri kombinacije boja i elegantan su dodatak garderobi

  • Balerinke će ove proljetne sezone ponovno biti u središtu pozornosti što se tiče ravne obuće, stoga je većina modnih brendova već predstavila svoje modele
  • Nama se posebno sviđa model dvobojnih balerinki iz H&M-a, koje svojim elegantnim izgledom podsjećaju na dizajnerske
  • Dolaze u neutralnim kombinacijama boja, s klasičnom crno-bijelom te bež-crnom varijantom

Udoban i praktičan par obuće koji se i ove sezone vraća u proljetnim kolekcijama su ponovno trendi balerinke. Od najjednostavnijih modela, poput obožavanih The Row balerinki s elastičnom trakom, do kultnih dvobojnih Chanel modela s mašnicom, balerinke će ovog proljeća nositi sve modne trendseterice.

H&M balerinke | Autor: H&M H&M H&M balerinke

Svoje modele balerinki imaju i omiljeni high street brendovi, a među mnoštvom modela izdvajaju se oni koji se lako mogu zamijeniti za neke od dizajnerskih. 

Stradivarius traper cipele Možda vas zanima Stradivarius cipele od trapera odličan su primjer casual elegancije Rubrika Moda Moda

Dvobojne balerinke iz nove H&M-ove kolekcije dolaze u neutralnim kombinacijama boja, s malom mašnicom na prednjem dijelu te s okruglim lakiranim vrhom u crnoj, odnosno bijeloj boji.

H&M balerinke | Autor: H&M H&M H&M balerinke

Zbog neutralne palete, odlično će se uklopiti u mnoštvo kombinacija, a već ih zamišljamo uz midi suknje ili traper outfite.

Balerinke dolaze u tri verzije, cijele lakirane u bež boji i s crnim vrhom (klasična Chanel kombinacija), od bijele strukturirane tkanine također s crnim lakiranim vrhom te od crne sjajne umjetne kože s uzorkom s kontrastnim bijelim lakiranim vrhom. 

H&M balerinke | Autor: H&M H&M balerinke, (20,99 eur) H&M balerinke | Autor: H&M H&M balerinke, (20,99 eur) H&M balerinke | Autor: H&M H&M balerinke, (20,99 eur)

Na hm.com su dostupne po pristupačnoj cijeni od 20,99 eura. 

Elsa Hosk Možda vas zanima Ova 4 brenda cipela po pristupačnim cijenama vole nositi i celebrityji Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@vlachouin

Komentari 0