Moda
Bag Little Pack torbe

Bag Little Pack mali je hrvatski brend predivnih multifunkcionalnih torbi koje su nas oduševile

  • Lijepu svakodnevnu torbu u koju stane sve što trebamo preko dana, često je teško pronaći
  • Odlične modele koje ispunjavaju upravo gore navedeno proizvodi hrvatski brend Bag Little Pack
  • Dolaze u nekoliko boja i modela, a neke od njih su trenutno i na sniženju!

Svima nam je većinom u torbi uvijek potrebno samo još malo mjesta za sve stvari koje su nam potrebne na dnevnoj bazi. Bag Little Pack modeli torbi dizajnirani su upravo s tim na umu te u svojim dizajnima nude praktičnost, multifunkcionalost, ali i ljepotu svakodnevne torbe.

Osnivačica brenda, Iva, željela je "stvoriti prekrasne torbe za razne prigode s mnogo prostora za svakodnevne stvari. Također sam željela jednostavan, multifunkcionalan dizajn koji bi svakom tko posjeduje torbu omogućio da ju nosi na način koji želi", objasnila je Iva.

Bag Little Pack torbe | Autor: baglittlepack.com baglittlepack.com Bag Little Pack torba Mini Marigold

Sve su torbe iz kolekcija Bag Little Pack izrađene od veganske kože, a od nedavno su u ponudi i predivne pletene torbe od makramea. Uz B2B modele koji su veći i mogu se uz pomoć podesivih ručkica nositi i kao ruksak, u ponudi Bag Little Packa je i Mini model u nekoliko prekrasnih boja.

Torbe se mogu nositi na nekoliko načina, preko ramena, oko struka, kao ruksak ili kao ručna torba, ovisno o modelu. Sve torbe imaju srebrene metalne detalje te logo brenda s prednje strane.

Bag Little Pack torbe | Autor: baglittlepack.com baglittlepack.com Bag Little Pack torba B2B Pansy

Ručno rađene makrame torbice izrađene su od recikliranih pamučnih špaga, a dolaze u predivnim neutralnim nijansama poput krem, smeđe, prljavo roze, ali i u jarko crvenoj boji!

Bag Little Pack torbe | Autor: Instagram @baglittlepack Instagram @baglittlepack Bag Little Pack torba Megy

Cijene torbica od makramea kreću se od 285 do 443,65 kuna, ovisno o modelu torbe, dok su modeli B2B trenutno većinom rasprodani ili su im snižene cijene, jednako kao i Mini modeli.

torbe Možda vas zanima Ovo će biti najtraženije torbe sezone, a mi smo pronašli odlične modele po super cijenama! Rubrika Moda Moda

Bag Little Pack torbe | Autor: baglittlepack.com baglittlepack.com Bag Little Pack torba Ana

Model B2B Lavander u predivnoj nježnoj boji trenutno se može kupiti po cijeni od 457,94 kuna te je jedan od modela koji su torba i ruksak u jednom, s mnoštvom prostora unutar torbe za sve osobne stvari! Model B2B trenutno je dostupan još u klasičnoj, crnoj boji.

Bag Little Pack torbe | Autor: baglittlepack.com baglittlepack.com Bag Little Pack torba B2B Lavender

Mini modeli dostupni su u pravim bojama za jesen, predivnoj smeđoj i crnoj, koje će se odlično uklopiti u svakodnevne modne kombinacije! Njihove su cijene također trenutno snižene, na 330,86 kuna.

Bag Little Pack torbe | Autor: baglittlepack.com baglittlepack.com Bag Little Pack torba Mini Pansy

Više modela i informacija o brendu može se pronaći na njihovoj službenoj stranici, baglittlepack.com te na Instagram profilu @baglittlepack.

Možda vas zanima Jacquemus torbe i dalje su super popularne, a obožavaju ih i naše zvijezde Rubrika Moda Moda
 
Photo: None

Komentari 0