Moda
Badići koje ćemo nositi 2022.

Badići su stigli u trgovine. Ako je vjerovati Zari nosit će se ova tri modela

  • Topliji ljetni dani koje svi željno iščekujemo sve su bliže, a za njih se osim sa ljetnim haljinicama i sandalama, treba pripremiti i uz kupaće kostime
  • Predivni modeli badića već su stigli u trgovine omiljenih high street brendova
  • Donosimo ti trendi prijedloge modela iz Zarine kolekcije koje krase zanimljivi dodaci i krojevi!

Bliži nam se ljeto, a s njim i kupanje u moru i sunčanje na plaži. Za te ljetne aktivnosti svakako moramo pripremiti i kupaće kostime, a prvi modeli već su stigli u Zarine trgovine. Za tebe smo izdvojile tri trenda koja ćemo najviše viđati na modelima badića ove ljetne sezone! Jer nerijetko ono što se pojavi u izlozima španjolske modne kuće doista postane trend

Aplikacije cvjetova

Badići s upadljivim cvjetnim aplikacijama stvarno su posebni, a njihov izgled poput elegantnog topa ili bodija daje ti mogućnost i da ih iskoristiš i za opušteni ljetni izlazak! Uz kratke hlače ili suknju, aplicirani cvijet na tvojem badiću koji si “pretvorila” u top, bit će pravi pogodak. Modeli ovakvih kupaćih kostima u Zarinoj kolekciji dolaze u savršenim ljetnim bojama, klasičnoj bijeloj i trendi ružičastoj i zelenoj!

Badići koje ćemo nositi 2022. | Autor: PR/Znanje PR/Znanje S lijeva na desno, sve Zara: bijeli kupaći kostim s velikim cvijetom (229,90 kn); zeleni asimetrični badić (229,90 kn); rozi dvodjelni kupaći kostim s cvijetom (229,90 kn); 

Nikad dosta trakica

Svaka ljetna sezona nosi nam i nove trendove u kupaćim kostimima, no neke uvijek volimo i ponoviti. Tako ćemo i ove sezone nositi badiće s puno (nepotrebnih?) trakica koje su preplavili kolekcije mnogih brendova prošle godine, a trend se nastavlja i ove ljetne sezone.

Popularnosti badića s trakicama pridonio je i trend okretanja grudnjaka bikinija naopačke koji sve influencerice obožavaju. Modeli ovih trendi badića s trakicama nisu baš najbolje rješenje za sunčanje (ostaju nam bijele trakice na koži), a ni uvijek spretni za odijevanje, ali će zato biti savršeni za fotografije s plaže! 

Badići koje ćemo nositi 2022. | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

S lijeva na desno, sve Zara: narančasti bikini (gornji dio 139,90kn, donji dio 129,90 kn); dvodjelni kupaći s uzorkom (gornji dio 139,90kn, donji dio 129,90 kn); jednodjelni kupaći kostim s nabiranjem (229,90 kn)

Možda vas zanima Proljeće i ljeto samo što nisu, osiguraj se da si u trendu! Rubrika Moda Moda

Cut-out moda

Još jedan trend koji će vladati u badićima ovog ljeta dobro nam je poznat, a to je cut-out, odnosno izrezi na badićima. Cut-out je općenito popularan, ne samo kod kupaćih kostima pa već posljednjih nekoliko sezona viđamo i na haljinama, majicama i puloverima. Odjeća uz cut-out ako je dobro pozicioniran na odjevnom komadu dobije poseban izgled koji odlično može naglasiti figuru. 

Badići koje ćemo nositi 2022. | Autor: PR/Znanje PR/Znanje

S lijeva na desno, sve Zara: kupaći kostim s američkim izrezom (229,90 kn); zeleni kupaći kostim s prorezom (229,90 kn); Zara kupaći kostim s američkim izrezom (229,90 kn) 

Možda vas zanima Modni komadi koji će obilježiti proljeće Rubrika Moda Moda
Photo: PR/Znanje

Komentari 0