Moda
"Bad Hair Day" kape su nas osvojile "Bad Hair Day" kape su nas osvojile "Bad Hair Day" kape su nas osvojile

Odlične "bad hair day" kape su nas osvojile

Nakon što su prošle godine osvojile gradske ulice, tople vunene kape branda Noelle i ove zime bit će neizostavni modni dodatak.

Popularni krzneni coflek na pletenim kapama ove je sezone dobio pojačanje u obliku simpatičnih natpisa „bad hair day“ koji se nalaze na prednjoj strani kape. U BIPA trgovinama tako se mogu naći kape s dodatkom od umjetnog krzna u 8 boja – bijeloj, bež, sivoj, crnoj, električno plavoj, tamno plavoj, crvenoj, žutoj te vunene kape s natpisom „bad hair day“ u četiri kombinacije – prljavo ružičastoj, crno – plavoj, crno – sivoj i crveno – crnoj.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Naša poznata modna blogerica Isabella Rakonić već je isprobala nove trendy kape i pokazala kako ih kombinirati uz svaki styling. Osim što se savršeno uklapaju u zimske odjevne kombinacije i što savršeno griju, nove Noelle kape pristupačne su i cijenom od 79,90 kuna.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Ove su sezone na raznim odjevnim predmetima sve popularniji natpisi i zakrpe pa ni Noelle kape nisu ostale imune na ovaj modni izazov. Upravo je novi vuneni modni dodatak s natpisom "bad hair day" odgovor na taj trend, a osim što uistinu može sakriti lošu frizuru, simpatične kape obogaćuju svaku street style kombinaciju dok su ovogodišnji cofleki na kapama postali još efektniji, jer su sada u istim bojama kao i kapa.

 | Autor: Jure Perišić Jure Perišić Šarmantne i veoma popularne vunene kape odličan su modni dodatak, a i odličan poklon stoga će zasigurno uljepšati hladne zimske dane.

Photo: Jure Perišić

Komentari 0