Moda

Traperice koje izdužuju noge? Pronašli smo odličan model!

  • Kada ulovimo savršen par traperica, znamo da će svi naši outfiti izgledati fantastično
  • Jedino, pronaći 'onaj svoj' par nije laka misija
  • Znamo kako riješiti ovaj problem na najučinkovitiji mogući način - zahvalit ćete nam kasnije

Traperice, nema sumnje, temelj su garderobe svake moderne žene i djevojke, a nije ni čudo kad su tako lijepe, tako nosive i daju se kombinirati na sto načina i za sto prigoda. Jedino, ponekad je tako teško odabrati onaj pravi model, kao skrojen za našu figuru. U potrazi za savršenim parom, kroz glavu nam prolazi sto pitanja. Što je u trendu? Koji kroj je najbolji za moju građu? Hoće li mi u ovom modelu guza izgledati prevelika/premala? Mogli bismo nabrajati dovijeka, ali izvukli smo sedam najčešćih pitanja o trapericama koja imaju mnoge žene - i donosimo odgovor na svako:   

1. Koji modeli traperica vizualno izdužuju noge? 

Tko ne želi vizualno izdužiti figuru, posebno noge, a pogotovo što je to tako lako postići uz mudro odabran model traperica. Prije svega, tu su traperice ravnog kroja - ove sezone su u trendu, ali, zapravo, riječ je o dobrom, starom klasiku. Naime, straight kroj stvara efekt vertikalne neprekinute linije duž cijele figure što, dakako, stvara iluziju dužih nogu.
 | Autor: Levi's 501, Europa 92

Uz ovaj bezvremenski model, efekt dužih nogu pružit će i skinny traperice u tamnijim nijansama, pogotovo modeli visokog struka, ali i flare kroj, također višeg struka, a posebno u kombinaciji s visokim potpeticama. Pazite samo da je dužina prava, da vam nisu prekratke niti se vuku po podu, neka samo dosegnu do sredine potpetice. 

 | Autor:  Salsa Push In Skinny, Europa 92

2. Postoje li uopće traperice za žene širih bokova, a koje ne 'plešu' oko struka?

Naravno da postoje modeli traperica koji će naglasiti vašu predivnu figuru pješčanog sata. Prije svega, tu su tzv. girlfriend modeli traperica koji su krojeni baš da odgovaraju figuri naglašenijih bokova i neće plesati oko struka.
Također, potražite slim modele s dosta elastina i možda će vam se traperice u početku činiti malo tijesne, ali će se vremenom prilagoditi vašim oblinama. I, ako se pitate koji kroj sjajno pristaje vašoj figuri, to su crop modeli traperica koji će lijepo istaknuti vašu ženstvenu siluetu.
 | Autor: Salsa Push In Slim, Europa 92

3. Trebaju li traperice uvijek biti krute i, iskreno, neudobne?

Ne trebaju, samo dosad niste imali sreće ili niste znali gdje tražiti. Čisti traper zna biti krut, ali to ne znači da morate nositi samo tajice i trenirke da bi vam bilo udobno. Možda niste znali da postoje traperice napravljene od mekšeg i/li tanjeg trapera što će svakako pridonijeti ugodi nošenja i vraćanje u prvobitan oblik nakon nošenja. Također, traperice s elastinom će vam pružiti dodatnu udobnost  vraćanje u prvobitan oblik nakon nošenja. Osim toga, potražite i krojeve u kojima ćete biti sasvim neopterećeni poput slouchy, relaxed fit modela ili, trenutno jako popularnih, baggy traperica.  
 | Autor: Lee Foreverfit traperice, Europa 92

4. Koji modeli traperica su najpoželjniji ove sezone? 

Sezonu proljeće/ljeto 2024. obilježit će modeli traperica u tamnoj indigo boji, zatim ravni kroj inspiriran 1990-ima i 80-ima, baggy modeli kao i modeli širokih nogavica. Međutim, to su samo trendovi - vi odaberite svoj omiljeni model u kojem ćete se osjećati ugodno i samopouzdano. 

 | Autor: Levi's 80's Mom, Europa 92

5.  Kakav model traperica mogu nositi u najviše prilika?

Možda je baš model ravnog, užeg kroja u tamnoplavoj, indigo nijansi, bez suviše detalja najuniverzalniji. Izvrstan je za casual kombinacije, ali i posao uz, recimo, sako ili košulju, pa i večernje izlaske uz, primjerice, zanimljiv top. Također,  klasične crne uske traperice su izrazito nosive i lako se stiliziraju. Ali ne smijemo izostaviti ni klasične traperice flare nogavica koje su idealan izbor za svaki dan, poslovne prilike pa i izlazak uz neizostavne potpetice. 

 | Autor: Salsa Push In Glamour Flare, Europa 92

6. Prilično sam niska. Je li za mene bolji izbor visoki ili niži struk? 

Za žene nižeg rasta najbolji je izbor ili visoki ili srednji struk jer će krojevi traperica s ovim vrstama struka izdužiti figuru dok bi niski struk mogao učiniti suprotno. Također, mit je da niže žene ne mogu nositi flare nogavicu, bitno je samo da je uz flare nogavicu i visoki struk koji će izdužiti figuru.
 | Autor: Pepe Jeans Willa traperice, Europa 92

7. Kako mogu pronaći najbolje traperice za svoj oblik tijela? 

Lako, obratite se Jeans Expertima u trgovinama Europa 92 i zajedno ćete pronaći vas savršen par. Naime, Jeans Experti nisu samo uslužni prodavači, oni su prošli jeans akademiju, kontinuirane edukacije i testiranja koja su zadovoljili. Jednim pogledom Jeans Expert može procijeniti koja veličina, model, dužina nogavica i fit vam odgovaraju, zato dugo i iscrpno probavanje traperica postaje prošlost. Možda ste i ovih dana na ulicama primijetili intrigantnu kampanju "SVE KOPČAMO".

 | Autor:

E, pa, upravo je ona posvećena Jeans Expertima Europe 92 jer njima nijedan zahtjev ili želja nije nepoznanica. Oni jednostavno 'kopčaju sve' - i da želite da vam traperice pristaju, i da ne morate željeti najtrendi komade, i da ne želite izgledati kao svi drugi i da imate određeni lifestyle i da vaše traperice trebaju odgovarati njemu. Oni kopčaju koliko je pravi par traperica važan i koliko ga je teško odabrati. Zato svoj savršen par traperica pronađite uz pomoć Jeans Experta - čekaju vas u svim poslovnicama Europe 92 diljem Hrvatske, pružajući široki raspon usluga i podrške kupcima. 

Photo: Europa92

Komentari 0