Moda

5 printeva zbog kojih će tvoj outfit izgledati luksuznije

Zaboravi na crno-bijele kombinacije, proljeće je vrijeme printeva! U ovima ćeš izgledati najbolje...

Kada si na budžetu i biraš povoljnije high-street komade lako je upasti u zamku monokromatskih outfita i komada u crnim ili bijelim bojama. Naravno da ih je tako najlakše iskombinirati, ali ne trebate se bojati eksperimentiranja s bojama i printevima. Ako mislite da je proljeće rezervirano samo za cvjetne printeve, varate se! Printevi su uvijek IN, a također postoji i nekolicina njih koji izgledaju skuplje od ostalih - bez obzira na to gdje ih kupovali.

Možda vas zanima Ova boja baš nikad neće izaći iz mode Rubrika Moda Moda

Gingham 

Moćni gingham puno je više od kariranog uzorka. Vežemo ga uz proljeće i ljeto, a s obzirom na to da najčešće dolazi u crno-bijeloj varijanti, ipak je klasičan i jednostavan za kombiniranje. Odaje dojam skupljeg outfita kao i dojma da si satima pomno smišljala što obući. A kad ono...

 

Objavu dijeli Devin Brugman (@devinbrugman)

Krupno cvijeće

Cvijeće za proljeće? Revolucionarno nije, ali nam se uvijek sviđa. Cvjetni print UVIJEK vadimo iz ormara kad krenu više temperature, a obožavamo ga nositi jer izgleda puno luksuznije nego što stvarno je. I to bez obzira na to uz što ga kombiniraš!

 

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Prugice

Bikini na prugice? Da, da i da! Prugice su jedan od onih printeva koji je uvijek aktualan i uvijek šik. Odlično izgledaju i u varijanti ispod sakoa, uz traperice, ali i ljetne kratke traper hlačice. 

Možda vas zanima OVO će biti najveći bikini trend godine! Rubrika Moda Moda

Točkice

Vesele, zabavne, proljetne. Točkice su uzorak koji uvijek volimo nositi, a ove su nam sezone posebno drage. Lako se kombiniraju s drugim printevima i bojama, a učiniti će svaki outfit boljim, ljepšim, luksuznijim.

 

Objavu dijeli Camila Coelho (@camilacoelho)

Možda vas zanima 3 nijanse koje želimo dodati u svoj ormar ove sezone Rubrika Moda Moda

Zvjezdice

Od svih printeva ove sezone, zvjezdice su možda najsvježije i najnovije. Genijalni komadi ovog printa skrivaju se u gotovo svim popularnim high-street trgovinama, a haljina sa zvjezdicama je pobjednički hit komad koji sve trendi cure obožavaju.

 

Objavu dijeli LIKEtoKNOW.it (@liketoknow.it)

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0