Moda

15 jesenskih komada iz Zare koje ODMAH želimo

Ove jesenske trendove biti će apsolutno nemoguće izbjeći u novoj modnoj sezoni pred nama, a Zara ih je sve već pokrila...

Kao i obično, Zara je jedan modni korak ispred nas. Ako te zanima što se nosi sljedeće sezone - Zarina stranica apsolutno je najbolji pokazatelj što trendi cure vole, nose i žele u ormaru. Novi komadi koji gotovo svakodnevno pristižu u trgovine i online dućane najbolji su nam pokazatelj nadolazećih trendova, a Zaru posebno volimo jer možemo uspješno izbjeći vrtoglavo visoke cijene!

 | Autor: Zara Zara Midi haljina 400 kuna, karirana bluza 300 kuna i prugaste hlače 300 kuna

Znamo, čini ti se malo prerano za kupovanje jesenskih komada? Pogotovo kad su temperature vani još ovako visoke...Ali nećemo se zavaravati, svjesni smo činjenice da za svega nekoliko tjedana iz ormara već vadimo pulovere, gležnjače i svoju omiljenu jesensku jaknu.

 | Autor: Zara Zara Gležnjače 600 kuna i biker jakna 600 kuna

Kako se miss7 cure jako vesele jeseni i novoj modnoj sezoni koja s njom dolazi, tako smo danas odabrale 15 najboljih komada iz nove Zarine kolekcije koje ćeš htjeti u svom ormaru ODMAH! Unaprijed se ispričavamo jer još nije prošla ni polovica mjeseca, a minus ti ne gine...

 | Autor: Zara Zara Kimono 230 kuna, hlače 400 kuna i baloner 400 kuna

Od uobičajenih jesenskih boja i nijansa, ove se godine u Zari posebno ističe tamno ljubičasta. Posebno je viđamo na torbama i cipelama, ali i na blejzerima te kraćim jaknama. 

 | Autor: Zara Zara Torba 700 kuna i čizme 600 kuna

Popularne culotte hlače i u jesenskim su danima itekako popularne i nosive, samo što ćeš ih birati u pletenim varijantama te nešto zagasitijim bojama. Također, od materijala nosit ćemo i til, ali i saten. 

 | Autor: Zara Zara Suknja od tila 500 kuna, pletene hlače 180 kuna, suknja 200 kuna

Kratke hlače i suknje odlična su kupnja već sad jer ih možeš nositi skroz dok ne zahladi, a kad padnu temperature odlično će izgledati u kombinaciji s gustim najlonkama i čizmama. 

 | Autor: Zara Zara Kratke hlače 300 kuna, bluza 200 kuna

Photo: miss7

Komentari 0