Moda

12 modela cipela koje svaka žena treba imati

U ove modele obuće isplati se uložiti, jer vam neće brzo dosaditi niti će već sljedeću sezonu izići iz mode...

I dok pjesma kaže kako su dijamanti ženinini najbolji prijatelji, mislimo da to mjesto ipak pripada cipelama. Ženska opsesija obućom ne poznaje granice, a iz sezone u sezonu brojne nove opcije i modeli ponekad mogu pomutiti vaš razum... Kako vam se to ne bi dogodilo te kako ne biste zatrpali garderobu obućom koja vam se već iduće sezone neće sviđati, donosimo vam 12 osnovnih modela koji ne podliježu trendovima, a sve fashionistice imaju ih u svojim ormarima... 

Crne salonke

Klasični model koji nikada ne izlazi iz mode, a jednako dobro iodgovaraju uz dnevne i večernje outfite.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 549,90 kn

Remen oko gležnja

Osim što također idu uz gotovo svaku kombinaciju, ovakve cipele i sandale vizualno produljuju noge.

 | Autor: arhiva arhiva

asos.com, 80 eura

Ravne sandale

Ultimativni ljetni model cipela koje možete nositi cijli dan te u njima produžiti i u noćni izlazak.

 | Autor: arhiva arhiva nastygal.com, 251 kn

Balerinke

Elegantne balerinke svake jeseni i proljeća postanu hit obuća, što ni ne čudi, jer su najjednostavniji način da svakoj kombinaciji date dozu chica.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 299,90 kn

Niska blok peta

Ovaj stil iz devedesetih doživio je veliki modni povratak, a u ovakvim potpeticama bez problema možete hodati cijeli dan.

 | Autor: arhiva arhiva asos.com, 39 eura

Ravne čizme

Visoke čizme s ravnom petom bezvremenski su komad, a tijekom zime će podariti uglađeni look čak i najjednostavnijoj kombinaciji majice i traperica.

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 399,90 kn

Elegantne gležnjače

Baš kao i bez visokih čizama, zima je nezamisliva bez gležnjača, koje u hladnijim danima odlično mijenjaju salonke i daju svakom looku dozu chica.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 349,90 kn

Ležerne tenisice

Tenisice su posljednjih nekoliko godina postale 'must-have' obuća, a osim što su odlično riješenje za dane kada želite izgledati ležerno, odlično idu i uz haljine te suknje.

 | Autor: arhiva arhiva Adidas, asos.com, 100 eura

Štikle sa životinjskim printom

Zmijska koža ili leopard uzorak podižu svaki look, a uz štikle sa životinjskim printom gotovo da se i ne trebate truditi oko drugih modnih dodataka koji mogu biti minimalistički.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 549,90 kn

Metalik štikle

Sandale ili cipele u metalik nijansi olakšat će vam izbor obuće za svaki večernji izlazak, a ako imate dobar stil, možete ih lako uklopiti i u dnevne kombinacije.

 | Autor: arhiva arhiva asos.com, 113 eura

Loaferice

Inspirirane muškom obućom, gotovo da su i zamjenile balerinke, a osim što su udobne, u trenu će vas pretvoriti u snažnu i samouvjerenu ženu.

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 349,90 kn

Čizme za sve vremenske prilike

Kako biste izgledali chic i po kiši i po snijegu te u svim drugim vremenskim prilikama i neprilikama, obavezno trebate nabaviti jedan odličan par čizmica koje će vas zaštititi od hladnoće, ali i sačuvati vaš dobar stil.

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 549,90 kn

 

 

Photo: arhiva

Komentari 0