Moda

Udobne, praktične ili seksi gaćice: Koje vi birate?

Volite li više izazovne modele ili one u kojima ćete se osjećati dobro cijeli dan?

Neke žene od svog donjeg rublja očekuju prije svega da bude udobno, dok bi se druge rado odrekle udobnosti zbog seksi izgleda. Na kojoj ste vi strani?

 | Autor: Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn Mango PR: Haljina 125 kn, pončo 129 kn

Brazilski tip
Ove gaćice su napravljene od prirodnih materijala koji su udobni i ne ocrtavaju se ispod odjeće. Nažalost, nakon kupovine ovakvog donjeg rublja i isprobavanja istog pred ogledalom, većina žena shvaća da u njemu mogu izgledati privlačno samo manekenke iz Brazila. Pristupačne su, udobne, i mogu se nositi ispod bilo kakve odjeće.

 | Autor: NastyGal NastyGal

Bakin tip
Bakine gaće su potpuna suprotnost u odnosu na tange, i njihov cilj je da prekriju što više kože. Namijenjene su ženama koje su sigurne da u skorije vrijeme neće biti izložene tuđim pogledima.

 | Autor: asos asos

Tange
Najmanje gaćice na svijetu koje muškarci obožavaju, a žene su spremne na njih potrošiti čitavo bogatstvo. Obično ih nose samo vitke žene, jer su one punije uvjerene da nisu za njih. Izgledaju seksi, brzo se peru i suše, a ne zauzimaju ni mnogo mjesta u ormaru.

 | Autor: H&M Hennes&Mauritz H&M Hennes&Mauritz

Francuski tip
Ove gaćice su napravljene od glatkih materijala kao što su svila ili saten. Imaju oblik bokserica i često su ukrašene čipkom. Muškarci ih obožavaju jer djeluju nevino i nježno, a u isto vrijeme raspiruju strast.

 | Autor: asos asos

Bridget Jones
Ojačane gaće od elastičnog materijala u koje se "kunu" mnoge pripadnice ljepšeg spola. Istovremeno "peglaju" strbuh i stežu bedra, omogućavajući da se uvučete u odjeću za broj manju od uobičajene veličine koju nosite.

 | Autor: H&M Hennes&Mauritz H&M Hennes&Mauritz

Luckaste
U luckasti tip gaćica spadaju sve one koje imaju neku sliku ili natpis, kao što je crtež Hello Kitty. Ali vjerujte nam, nijedan muškarac ne želi vidjeti odraslu ženu u rozim gaćicama s natpisom "Spremna za party".

 | Autor: asos asos

Dječačke
Udobno i praktično donje rublje dizajnirano po uzoru na muške bokserice. Obožavaju ih aktivne žene koje se bave sportom i provode veći dio dana u pokretu, kao i one koje jednostavno nemaju živaca da se "bakću" s čipkom, trakama i mašnicama.

Photo: Getty Images

Komentari 0