Tatjana Jurić i Anita Dujić poziraju za ELFS

ELFS sunčane naočale Ispiši članak

Moda & Stil

Modne vijesti

Datum objave: 18.06.2012

Autor: Mija Dropuljić

Tagovi: ELFS | sunčane naočale | Tatjana Jurić

 

Tatjana Jurić, Malina Grahek, Anita Dujić, Neven Ciganović i Saša Maček stali su ispred objektiva Mladena Šarića kao nova zaštitna lica poznatog modnog dvojca ELFS. Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić proširili su svoju ponudu te predstavili sunčane naočale ELFS.

Anita Dujić Mladen Šarić Anita Dujić      

Iako su sunčane naočale modni dodatak kojeg nosimo cijele godine, ipak dolazak ljeta vrijeme je kada intenzivno razmišljamo o odabiru idealnih sunčanih naočala. Poznato je kako sunčane naočale osim svoje modne i estetske funkcije zbog izrazito visokog UV zračenja one danas imaju i važnu zdravstvenu funkciju. Odabrati one prave sunčane naočale koje se najbolje sljubljuju s vašim licem nije lako, jer su i muškarci i žene jako osjetljivi kod odabira jer sunčane naočala, upravo one moraju biti savršene, kompromisu tu nema mjesta.

Upravo da bi ovo ljeto svima olakšali odabir sunčanih naočala modni dvojac ELFS u tom je modnom dodatku našao novo područje modnog istraživanja. Dizajniraju sunčane naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije i koje ćete zasigurno poželjeti nositi ovo ljeto. Pomalo klasičan izgled sunčanih naočala, oversized  oblika upotpunjen je prepoznatljivim ELFS logotipom stvarajući tako idealnu kombinaciju klasičnog i modernog izgleda. ELFS sunčane naočale dolaze u 3 modela od kojeg su 2 ženska i jedan muški.

Malina Grahek Mladen Šarić Malina Grahek      

Ženske sunčane naočale dolaze u crnoj boji s nijansom roze i u obrnutoj igri boja s naglašenim ELFS potpisom na ručki naočala. Muški model sunčanih naočala crne je boje s prepoznatljivim ugrađenim ELFS šarenim logom sa strane. Ove sunčane naočale odlikuju se ručnom izradom, visoke kvalitete i sigurne zaštite od UV zračenja. Cijena sunčanih naočala je 1.000 kn i mogu se kupiti u ELFS trgovinu – Amruševa 4.

Svaka kampanja modnog dvojca ELFS iščekuje se s nestrpljenjem jer upravo oni svojim kampanjama na neopterećen i zabavan način komuniciraju sa svojom publikom. Izuzetak nije ni ova kampanja kada su u središte zbivanja stavljene poznate osobe ih hrvatskog javnog života koja svaka u svome fahu i na sebi jedinstven način igra modnu ulogu. Možda ćete zapitate  na prvu što zajednički imaju radio i tv voditeljica Tatjana Jurić, model i blogericaAnita Dujić, model Malina Grahek, stilist Neven Ciganović i virtuoz na bubnjevima Saša Maček a odgovor je vrlo jednostavan svi su oni zaljubljeni u ELFS sunčane naočale.

U galeriji detaljnije pogledajte sunčane naočale modnog dvojca ELFS...Komentari