Moda

Stilski spas u zadnji čas za iznenadne svečane prilike

Kada se ukaže prilika da odjenete onu upečatljivu haljinu koju nikamo ne nosite ili oglicu s koje vise čudesa - iskoristite ju!

Što kad nam uleti neki super event, svadba od frendice koju jedva poznajemo ili neki party za koji financijski nismo baš spremni? Mislim na outfit – uvijek nam je super-važno kako ćemo se srediti no nismo baš svaki put voljni ići u shopping. Prema tome, pogledat ćemo u ormar što se nudi – možda je to prilika za one štikle koje nikad ne nosimo, jaknu koja je too-much za svaki dan ili haljinu bogatu perlicama...

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Tu itekako može zabljesnuti stvar koju smo kupili nekad prije, prepuni oduševljenja, a na kraju, kod kuće, shvatili da se radi o komadu koji je naprosto previše u svakom smislu. To je to, sad je pravo vrijeme da ga malo prošećemo. Ako pak nemate tako nešto, nema frke, tu su sakoi koji se nose i na običnu majicu, no sve skupa podići će ultimativna ogrlica.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Svaki dućan nudi one velike lančiće s kojih vise čuda i čudesa. Pa se mi divimo sjaju koji super izgleda na suncu.

Suknja tulipan kroja uvijek djeluje glamurozno, baš kao i marame sa šljokicama ili žuta torbica s privjescima.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Žuljaju li vas štikle ili se radi o partiju na travi, možda je bolji izbor neka zlatna balerinka ili animal rimljanka? Ili neke druge cipelice koje su prekrasne i super će izgledati čak i na traperice… Obično prolazi formula: ako je neki komad toliko poseban, bit će mu dovoljni klasični komadi kako bi styling bio potpun i zaokružen. Kombinaciju započnite upravo oko toga, sve ostalo složite minimalistički. Ako niste ziher, „manje je više“ uvijek je dobra računica. Matematika je na našoj strani.

A kosa i make-up? Kad je prilika posebna, onda i oni mogu biti nešto jači.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0