Moda

Novi Budi.IN magazin donosi kupone za online kupovinu, sve o festivalskoj modi...

Budi.IN-u potražite kupone za online kupovinu svega, od detalja za dom, preko odjeće, do beauty proizvoda.

Neki ljudi mijenjaju povijest i prvi su u svemu - jedna od takvih je Natalie Massenet, koja je 2000. godine otvorila danas legendarnu adresu Net-a-porter.com. Jedna od njezinih odličnih izjava je: “Ako ne znaš kako će izgledati budućnost, stvori je sam”. Danas brojne trendseterice ne mogu zamisliti život bez odličnih online shopova gdje mogu pronaći ono što u “običnim” dućanima možda i ne.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Dio smo sutrašnjeg broja posvetili festivalskoj modi, jer samo što ne zakoračimo u to najzabavnije doba godine kad će se omiljeni hrvatski gradovi početi ljuljati u ritmu glazbe velikih glazbenih zvijezda. Kako bismo vam olakšali odluku o tome što odjenuti primjerice na INmusic koji uskoro počinje u Zagrebu, donosimo prijedloge za komade bez kojih ne možete.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Vrlo praktičan komad je i wrap haljina, a sve o ovom legendarnom komadu možete pročitati već sutra. Beauty dio magazina posvetili smo matiranom make up-u, koji ćemo početi nositi čim krenu velike vrućine kako bismo izbjegli sjaj na licu. Ne propustite ni uvijek sjajan beauty editorijal naše poznate vizažistice Sanje Agić koja je ovog tjedna inspiraciju potražila u ružičastoj boji, a osim toga pročitajte i kako smo se proveli na lijepom plavom Dunavu u rubrici destinacija. INterijere smo ove subote posvetili umjetnosti bez koje svijet ne bi bio ono što jest, a za kraj provjerite kakve smo vam recepte za prefine rezance, smotuljke, trakice ili jednom rječju, tjesteninu, pripremili ovaj tjedan u Budi.IN-u.

 | Autor: arhiva arhiva

U videu pogledajte kako je prošlo snimanje nove naslovnice koju krasi studentica odnosa s javnošću, Ivana Schildenfeld...

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0