Moda

Jennifer Lopez postala je dizajnerica: Stiže svjetlucava kolekcija cipela

Pjevačica se udružila sa svojim omiljenim dizajnerom obuće, a kolekcija koja stiže u siječnju 2017. uključivat će super visoke potpetice i puno, puno sjaja...

Jennifer Lopez udružila je snage sa svojim omiljenim dizajnerom cipela, Giuseppe Zanottijem u novoj ograničenoj kolekciji obuće. Kolekcija pjevačice uključivat će čizme ukrašene kristalićima, gladijatorice od zmijske kože te čak i par svjetlucavih tenisica s platformom, koje samo ona može vratiti u modu. Osim cipela, u kolekciji će se naći i dvije torbice.

 | Autor: Giuseppe Zanotti Giuseppe Zanotti

"Kolekcija koju smo dizajnirali Giuseppe i ja sve je što možete očekivati od nas oboje - super visoke potpetice efektnog oblika i, naravno, puno šljokica!" rekla je JLo u službenoj izjavi. A tko ne bi želio isprobati malo sjaja, ako će pri tome izgledati kao ona?

 | Autor: Giuseppe Zanotti Giuseppe Zanotti

Pitamo se hoće li i Jennifer pokloniti jedan primjerak svojih cipela Rihanni, baš kao što je to ona uradila kad je lansirala kapsula kolekciju s Manolo Blahnikom?

 

1 Hour Until I'm LIVE On Facebook. See You Soon! #AintYourMama

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

A možda Riri ipak ostane bez poklona, s obzirom da JLo i nije baš bila zadovoljna udobnošću njenih visokih traper čizama.

Photo: Giuseppe Zanotti

Komentari 0