Što nose urbane i stylish žene?

 

Otvaranje izložbe modnih fotografija Moj ormar posjetile su brojne djevojke i žene koje su tijekom proteklih 18 mjeseci stale ispred objektiva Pixsella te brojni stručnjaci iz modnog i beauty svijeta.

Tijekom 18 mjeseci u serijalu članaka Moj ormar sudjelovao je raznolik profil žena. Uspješne poslovne žene, umjetnice, dizajnerice, modne blogerice i studentice predstavila su svoj upečatljiv stil kroz tri stylinga. Raznolikog stila nije nedostajalo ni na otvaraju izložbe.

Silva Stojanović, Ana Gruden Pixsell Silva Stojanović, Ana Gruden      

Suradnica i poznata vizažistica Silva Stojanović blistala je u crnom stylingu u kojem dominira volumenizirani kaput i stylish čizme. Ana Gruden osvježila je crni outfit jarko crvenom kaputom, a mašna pruža stylingu razigranu francusku notu.

Sandra Zajec i Mirjana Mikulec Pixsell Sandra Zajec i Mirjana Mikulec      

Suradnice i kolumnistice Budi.IN-a, frizerka Sandra Zajec i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, izložbu su posjetile sa svojom djecom te pokazale kako trendi i stylish majke izgledaju. Mirjana je odabrala trendi tenisice na petu, a Sandra je odlučila za maslinasto zelenu boju te military trend.

Ines Preindl, Iva Šulentić Pixsell Ines Preindl, Iva Šulentić      

Izložbu su posjetile i Iva Šulentić i Ines Preindl koje su ujedno sudjelovale u projektu Moj ormar. Ines čezne za Londonom te je odabrala kreaciju BiteMyStyle by Zorana Aragovića koju je kombinirala uz trendi ukrašene čizme. Za ukrašene čizme odlučila se i Iva, a nježan bijeli kaput unio je dozu ženstvenosti u styling.

Silvija Šesto, Ana Šesto Pixsell Silvija Šesto, Ana Šesto      

Majka i kćer, fotografkinja Ana i književnica Silvija Šesto, odlučile su se za crni dress code. Ana je odabrala ženstvenu verziju, dok je uspješna spisateljica ostala vjerna onom pomalo dječačkom. Ana i Silvija su dokaz da jabuka uistinu ne pada daleko od stabla, ali i da se dobar stil prenosi.

Ana Karadžole, Ljupka Tanevska Pixsell Ana Karadžole, Ljupka Tanevska      

Brojne modne blogerice sudjelovale su u člancima Moj ormar te su posjetile i izložbu. Ana Karadžole odabrala je dvije nijanse zelene boje, dok je Ljupka Tanevska odabrala crnu koju je osvježila s modnim dodacima u crvenoj boji.

Matea Martek, Ines Kalajžić Pixsell Matea Martek, Ines Kalajžić      

Matea Martek plijenila je pozornost neobičnim hlačama ukrašenim šiljcima, a nezaobilazna je bila i Ines Kalajžić, zvana Tinka, koja svojim šarenilom mami osmijehe.

Jasmina Kapetanović, Alina Radusin Pixsell Jasmina Kapetanović, Alina Radusin      

Jasmina Kapetanović plijenila je pozornost u seksi crnoj haljini s potpisom Ivana Alduka, dok se Alina Radusin, iz PR-a Trilaba, odlučila za ženstven i romantičan styling.

Ivana Mrčela, Antonia Tomas i Sanja Belan Pixsell Ivana Mrčela, Antonia Tomas i Sanja Belan      

Umjetnica Ivana Mrčela, sestra Ane Mrčele čije fotografije su izložene na izložbi, uistinu izgleda ljupko u svojoj retro ženstvenoj kombinaciji. Antonia Tomas i Sanja Belan, koje su predstavile svoje kombinacije na samom početku ovog projekta, blistale su u crno-smeđim kombinacijama.

Luka Nižetić, Ivan Alduk Pixsell Luka Nižetić, Ivan Alduk      

I muški dio publike zablistao je na izložbi. Pjevač i kolumnist Budi.IN-a Luka Nižetić vješto je spario više boja, dok se za crno-plavu kombinaciju odlučio dizajner Ivan Alduk.

Marko Zirdum, Nikica Ivančević Pixsell Marko Zirdum, Nikica Ivančević      

Da znaju odabrati savršen kaput pokazali su master stilist Marko Zirdum i dizajner Nikica Ivančević koji su u isto vrijeme izgledali casual i stylish.

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve bio otvaranju izložbe Moj ormar...

BUDI.IN PIXSELL Red Point Centar Cvjetni Catering Zvona


Komentari