Love&Sex
Ovi horoskopski znakovi pronaći se pravu ljubav za ovogodišnje blagdane

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka pronaći će svoju ljubav tijekom blagdana

  • Iščekivanje blagdana trenutačno je malo poremećeno lošim vijestima
  • Međutim, tri horoskopska znaka mogu očekivati leptire u trbuhu, jer za Božić, prema horoskopu, velika im je šansa pronaći veliku ljubav
  • Ova 3 horoskopska znaka pronaći će svoju ljubav tijekom blagdana. Jesi li i ti među njima?

Sasvim je moguće da još nisi u božićnom raspoloženju. Međutim, tri horoskopska znaka mogu očekivati dodatni poklon ispod božićnog drvca: naime, zvijezde bi im mogle omogućiti da se zaljube tijekom nadolazećih blagdana. 

Bik

Osobe rođene u znaku bika obično imaju vrlo složene osobnosti. Zbog toga im je teško pronaći partnere koji ih vide upravo onakvima kakvi jesu. Prema horoskopu, to bi se moglo promijeniti u narednim tjednima. Bikovi sada imaju priliku upoznati nekoga tko će ih gledati s puno ljubavi od prvog trenutka te će odmah poletjeti iskre s obje strane. Preduvjet: moraš se pokrenuti, izići iz svog domaćeg komfora, jer kod kuće nećeš upoznati nikoga. 

via GIPHY

Strijelac

Trenutačno strijelac još uvijek vidi crno kad razmišlja o blagdanima. Ali, rješenje je blizu: zviježđa oko njegova znaka razvijat će se iznimno povoljno tijekom blagdana. Potencijalna velika ljubav mogla bi obasjati život strijelca u trenu. Jedino što trebaš je prepustiti se. Osoba koja će ti zarobiti srce također će ti pomoći da doneseš jasne odluke u budućnosti.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Godina 2021. poprilično je potresla vodenjake. Ali, na kraju godine bit će nagrađena za svoju ustrajnost: gotovo sudbonosno ćeš upoznati nekoga tko će ti preokrenuti život naglavačke – i to isključivo na pozitivan način. Na prijelazu godine bi mogla uživati u ljubavi i pažnji  drage osobe. Čestitamo! 

via GIPHY

Možda vas zanima Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka su pravi tirani - svi ih se boje! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marija111

    Želim se zahvaliti DR ALABI, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu, on vam može pomoći da to riješite, možete ga ... prikaži još!