Love&Sex

Način na koji se ljubiš otkriva štošta o tebi

Jesi li znala da postoji znanost koja se bavi proučavanjem ljubljenja? O da – i zove se filematologija. A otkrit ćemo ti još nešto – način na koji se ljubiš može otkriti neke tvoje karakteristike

Strastven, nježan, mokar, malen, dugačak…  Bezbroj je vrsta poljubaca. No, svi su slatki, uzbudljivi, neizbježni kad zaiskri između tebe i nekog zgođušnog muškarca. Način na koji se ljubiš može koješta otkriti o tebi… 

Plašljivica 

Tvoja tehnika poljubaca odraz je tvog nesigurnog i suzdržanog ponašanja. Uglavnom si nijema i kruta od straha (a nadamo se i od oduševljenja) te oprezno testiraš situaciju. Tvoj jezik se jedva miče. Tvoj partner trebao bi davati ritam, ali te ne bi trebao siliti. Savjet: svako malo napravi stanku i ponovno polako kreni. 

Sitno je bitno

Nisi previše oduševljenja igricama jezikom te radije kratko „nasitno“ ljubiš usne partnera. Ali, vrijeme je da se ohrabriš i kreneš u akciju – istražuj! 

Istraživačica 

Tebi je riječ suzdržanost potpuna nepoznanica. Dominantna si te ljubiš strasno, jasno i glasno! Možda će se nekome učiniti da si predirektna, da previše „napadaš“, ali povlačenje mu je loša strategija – ohrabruje te za još snažniji napad! 

Kameleonka

Ti se možeš prilagoditi svim željama i potrebama partnera te točno znaš što mu treba. To je OK, ali nikako nemoj pri tome zaboraviti što to želiš! 

Photo: None

Komentari 0