Love&Sex

'Moja supruga je junakinja': predivno pismo muškarca upućeno supruzi bolničarki raznježilo je Facebook

  • Izjava ljubavi ovog muškarca svojoj supruzi doista je predivna, svaka bi žena voljela čuti tako nešto
  • "Sad još spava. Za sat vremena će se probuditi, pripremiti se za posao i obući bolničku odjeću"
  • "Poljubit će bebu, poljubiti mene, a zatim otići brinuti se o ljudima koji će imati najgori dan u životu" 

Svakoj ženi godi ne samo da je suprug uvažavA nego da doista vidi i iskreno cijeni to što ona radi, njezin trud, napore, ne samo za njega, obitelj, njihov dom već i za širu zajednicu, koliko se daje na poslu. Vidi li što radim svaki dan? Mnoge žene se to pitaju. Nažalost, često ne dobiju odgovor. Zato je pismo koje je Bobby Wesson napisao svojoj supruzi Rayene i objavio na Facebooku izazvalo tako puno raznježenih reakcija. Mlada je majka od supruga dobila nevjerojatno lijepu izjavu ljubavi - u obliku objave u kojoj Bobby pokazuje fotografiju svoje usnule supruge i na vrlo topao način hvali njen svakodnevni rad.

Možda vas zanima Mama trojice sinova napisala je pismo budućim snahama - ovakvu svekrvu želimo! Rubrika Život Život

„Na ovoj fotografiji možete vidjeti moju suprugu Rayen, koja drijema. Za sat vremena će se probuditi, pripremiti se za posao i obući bolničku odjeću. Pažljivo će sakupljati i ispitivati stvari koje su joj potrebne za posao - vrlo brzo će napraviti frizuru i našminkati se. Žalit će se da izgleda užasno. Nježno ću joj proturječiti i donijeti šalicu kave.

This is my wife taking a nap. In an hour she will wake up, put on her scrubs and get ready for work. The tools and...

Objavljuje Bobby WessonSubota, 7. studenoga 2015.

Na dan rastave suprugu je napisala pismo: "Ne bismo li ovaj nered trebali završiti ujedinjeni?"

Sjedit će prekriženih nogu na našem kauču i pokušati piti kavu dok se veselo igra s našom bebom. Dok razgovaramo, pogled će joj uvijek iznova odlutati u daljinu - misli joj već polako lutaju prema smjeni koja ju čeka. Misli da ja to ne primjećujem.

Poljubit će bebu, poljubiti mene, a zatim otići brinuti se o ljudima koji će imati najgori dan u životu. Automobilske nesreće, prostrijelne rane, eksplozije, opekline, prijelomi - radni ljudi, siromašni ljudi, svećenici, ovisnici, prostitutke - majke, očevi, sinovi, kćeri i obitelji - nije važno tko si i što ti se dogodilo. Moja će se žena brinuti za tebe.

Četrnaest sati kasnije vratit će se kući i izuti cipele, koje su prošle kroz krv, žuč i suze, nosile njena bolna stopala, i ostaviti će ih ispred vrata. Ponekad neće htjeti razgovarati o tome što se dogodilo na poslu. Ponekad jedva čeka razgovarati o tome. Ponekad će se smijati dok ne bude mogla još samo plakati, a ponekad će jednostavno plakati – ali, usprkos tim trenucima vratit će se na vrijeme za svoju sljedeću smjenu.

Moja je supruga medicinska sestra za najteže slučajeve. Moja supruga je junakinja.“

 

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: facebook

Komentari 0