Love&Sex

Dečki, ovo vam treba: Vodič za kupovinu seksi krpica

Drage dame, predlažemo da nimalo suptilno proslijedite ovaj tekst svojim muškarcima... Valentinovo je sve bliže...

Nemojte si lagati. Muškarci, koliko god krasni bili, najčešće nisu naročito maštoviti pa kada je u pitanju biranje poklona za Valentinovo postoje samo dvije opcije. Jedna je ruža i, ako su osobito inspirirani, čokolada. S druge strane, oni koji žele ugoditi i samima sebi (budite realni, to rade više zbog sebe nego zbog vas) kupit će vam seksi donje rublje.

No, tu nastaju problemi...

Kako odabrati pravu veličinu? Model? Boju? Dečki, ništa ne brinite... Ovi savjeti će vas spasiti:

Saznajte njenu veličinu

 | Autor: arhiva arhiva

Ne, nemojte se pouzdati u "odokativnu" metodu i prvoj prodavačici koju sretnete na tom "neugodnom" ženskom odjelu tvrditi kako vaša draga nosi istu veličinu košarica poput nje. Možda vam se stvarno tako i čini u tom trenutku, ali vjerojatno je riječ o posljedicama blagog napadaja panike koji vas je upravo ulovio, a sigurno se ne želite vratiti kući s grudnjakom D veličine kada vaša djevojka (ili žena) nosi sasvim pristojnu dvojčicu...

Ako ne želite "upropastiti" iznenađenje, a kopanje po njenim ladicama s donjim rubljem vas baš i ne privlači, radije joj poklonite lijep negliže. Tako ćete šanse da "fulate" smanjiti na minimalnu razinu, a ona će biti zadovoljna (da, i vi)...

Kakav je njen ukus?

Ovo si pitanje morate postaviti prije nego uopće zakoračite iz stana i krenete u avanturu. Ako Iva s kojom živite posljednje tri godine, a u vezi ste četiri nikada nije kupila ništa jarke boje (ili bilo kakve boje) i njena garderoba je uglavnom crna (s još malo crne... i još crne) nemojte joj kupiti nježno ružičasti kompletić kakav bi nosila Barbie. Neće joj se sviđati, vjerujte.

Nosi li inače tange ili brazilke (hint: brazilke su ono što više nalikuje običnim gaćicama...). Možda ipak seksi bokserice s rubom od čipke? Čista logika, ako je nikada niste vidjeli u tangama nemojte joj ih ni poklanjati. Budite pametni i igrajte na sigurno.

Dvoumite se?

 | Autor: arhiva arhiva

I dalje vam ništa nije jasno? Na korak ste da odustanete? Ne brinite, stvari nisu toliko zastrašujuće koliko se čine... Ako ste upravo pomislili: "Možda ova žena uopće nije za mene?! Ne poznajem je! Ne znam što voli i kakve gaćice nosi", duboko udahnite i smirite se.

Umjesto da krenete razmišljati o prekidu veze posegnite za crnim (eventualno bijelim) kompletićem. Malo čipke je uvijek dobrodošlo, a ako niste pretjerano sramežljivi možete i prodavačicu pitati za savjet te otkriti što se najbolje prodaje. 

Odabir trgovine

Da, čak i na to trebate obratiti pozornost. Ako očekujete pomoć prodavačica onda nemojte odabrati prvu trgovinu koju vidite (i kojoj primijetite da je odjel s donjim rubljem u najtamnijem kutku gdje vas nitko ne vidi). Specijalizirane trgovine ili one koje imaju posebne dijelove posvećene upravo ovakvom tipu odjeće puno su bolji izbor.

Čini se kao prevelik zalogaj za vas?

Ako niste sigurni koji model bi je očarao ili upravo šokirano stojite pred policom s donjim rubljem i ne vjerujete vlastitim očima jer ni u najluđim snovima niste pomišljali da postoji toliko različitih modela grudnjaka, možda je pravo vrijeme da odustanete od kupnje seksi kompletića i isprobate nešto drugo. Već smo spomenuli negliže, ali i svilene zavodljive spavaćice poklon su zbog kojeg će se svaka žena osjećati posebno i glamurozno. 

Ono najbolje, tu su šanse da kupite pogrešnu veličinu gotovo minimalne.

 | Autor: arhiva arhiva

Kupujete za nju, a ne sebe

Naravno, ako sve bude po planu u ovom poklonu ćete oboje podjednako uživati. Ona će izgledati i osjećati se fantastično, a ništa lošije neće biti ni vama (jasno, vi ne morate odijevati kupljeno, možete samo gledati).

No, imajte na pameti da kupujete prvenstveno za nju, a tek onda za sebe. Ako joj kupite kompletić u kojem izgleda očaravajuće, ali se ne osjeća jednako tako, vjerojatno će ga odjenuti samo jednom i potom ga baciti u najtamniji kutak svog ormara. To ne želite, zar ne?

Čuvajte račun!

Čak i ako ste sto posto sigurni da ste pogodili, ništa vas ne košta da pričuvate račun dok joj ne isporučite poklon. 

Sve ovo vam se čini kao previše stresno? Pa, uvijek postoji opcija da kupite čokoladu i ružu... 

Photo: arhiva

Komentari 0