Life&style

Znamo gdje ćemo ove zime ispijati kavu. Na upravo otvorenoj terasi 'A most unusual gardena'

  • Ispijanje kave ili koktela u vrtu zagrebačkog 'A most unusual gardena' od sada će zimi biti još ljepše - i toplije
  • Bar je neko vrijeme bio zatvoren zbog preuređenja, a trud se isplatio jer nova zimska terasa izgleda sjajno
  • Biljke, preslatki stolci i predivno ukomponirane pločice samo su dio najnovijeg uređenja ove zimske oaze

Unatoč sve nižim temperaturama i zimi koja se približava, zrake sunca uz toplinu grijalica i ukusnih pića od sad ćemo moći hvatati na novootvorenoj zatvorenoj terasi zagrebačkog kafića 'A most unusual garden' na Horvaćanskoj cesti. Ljeti brojni gosti mogu uživati u preslatko uređenoj terasi ispod kućice na drvetu, a sada ni prohladni zimski mjeseci neće biti problem jer ostakljena terasa zimskog vrta idealna je za ispijanje koktela i isprobavanje nekog novog kolača. 

Možda vas zanima Toplina, nježne nijanse i terasa u zelenilu ističu ovaj prekrasni dom u koji je teško ne zaljubiti se Rubrika Life&style Life&style

Uz toplo jesensko svjetlo koje dopire na terasu zahvaljujući velikim prozorima i uz zeleno-bijele pločice i brojne bujne biljake posađene u teglama što daje ovoj tek otvorenoj terasi poseban štih, na trenutak u mislima možemo odlutati negdje u toplije mediteranske dijelove Francuske ili Španjolske.

“Vatra/ ne znamo kad, kotač/ 2700 godina pr.kr., nogometna pravila/ 1863. godine, automatska veš mašina/ 1937. godine, prva epizoda Mućki/ 1981. godine, Garden dobiva prekrasnu zimsku terasu na kojoj stvarno želite sjediti i neće vam padati kiša u kavu dok orkanski vjetar mrsi vaše lasi/03.11.2023.”, simpatična je objava novouređenog bara u kojem će se, ne sumnjamo, tražiti stol više na sunčanoj strani ovog zimskog vrta. 

Možda vas zanima Kafići u kojima volimo raditi: 5 odličnih zagrebačkih lokacija s divnim ambijentom Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @a_most_unusual_garden
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepo