Life&style

Zbog misterioznih događaja bračni par kasnio na posao, krivac im je cijelo vrijeme bio u kući

  • Ponekad se neke stvari u životu dogode i za njih nemamo apsolutno nikakvo objašnjenje - do te mjere da postaju krajnje zbunjujuće 
  • Ovaj smiješni snimak samo je jedan primjer stvari koje nikad ne biste očekivali
  • Ako si ljubiteljica mačaka i imaš mijaukavog ljubimca kod kuće – jesi li se ikad pitala što radi noću dok ti spavaš

Mačka zvana Joaquim svako je jutro isključivala alarm na mobitelu svojih vlasnika – bili su totalno zbunjeni i nisu znali kako su uspjeli prespavati zvonjavu - i, kao rezultat toga, više puta zakasniti na posao.

Joaquimovi vlasnici odlučili su postaviti kameru koja će snimati trenutak kada bi se alarm trebao aktivirati i nisu mogli vjerovati kada su snimke pokazale kako mačak trči prema mobilnom telefonu u potrazi za ispunjenjem svoje misije.

Možda vas zanima Mačka ili pas? Znanstvenici su se pozabavili pitanjem koji nas ljubimac čini sretnijima Rubrika Life&style Life&style

Snimka prikazuje mačka koji skače do noćnog ormarića, a zatim šapama "rješava" zaslon telefona sve dok se alarm više ne oglasi. Vlasnica mačke, koji nije imenovan, rekao je: "Moj partner i ja kasnili smo na posao jer nas telefonski alarm nije probudio. Nedavno smo otkrili da je naša mačka Joaquim bila ta koja je isključivala alarm."

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Čini se da mačke ratuju protiv čovječanstva dok spavamo.

Uzmite Tajlanđanina Lomphonten Lomphontana i njegovu mačku kao još jedan primjer. Dok je Lomphonten spavao, njegova mačka - zvana Achi - imala je druge ideje. Zapravo, dlakava mačka odlučila mu je sjesti na lice...  i raširiti se fino.

Lomphonten je u intervjuu otkrio kako je odlučio postaviti skrivenu kameru iz čiste radoznalosti - u nastojanju da drži na oku Achija te vidi što će ovaj smisliti dok je njegov vlasnik na poslu. Čini se razumnom odlukom.

 | Autor: facebook facebook

Međutim, kad je gledao noćne snimke, Lomphonten je primijetio da Achi voli malo gušenja.

Achi se može vidjeti kako se penje na vrh Lomphontenovih prsa - što bi moglo izgledati prilično normalno svakome tko ima mačku. Zatim šapom potvrđuje da njegov vlasnik doista spava - prije nego što odluči da je ovo savršena prilika da mazi lice usnulog momka.

Možda vas zanima Zašto je kip jednog mačka u Istanbulu postao magnet za turiste Rubrika Life&style Life&style

Srećom (za Achija), Lomphontenu ne smeta dodatna pažnja. Rekao je: "Osjećam se jako zaljubljeno u njega, da me ovako voli. To je ljubav."

 | Autor: facebook facebook

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0