Life&style
Za vjenčanje kao iz bajke! Za vjenčanje kao iz bajke! Za vjenčanje kao iz bajke! Za vjenčanje kao iz bajke! Za vjenčanje kao iz bajke! Za vjenčanje kao iz bajke! Za vjenčanje kao iz bajke! 1/8 Za vjenčanje kao iz bajke!

Za vjenčanje kao iz bajke!

Kažu da je svaki dobar brak skriveni teritorij, neistraženo područje na zemljovidu društva.

Upravo je na takvom mjestu, u zelenoj oazi Zaprešića, svečano otvorena najljepša hrvatska lokacija za vjenčanja. 

Wedding resort Corberon, prvi takav u Hrvatskoj, zasjao je na parceli od 13 tisuća četvornih metara, samo 20-ak minuta daleko od zagrebačke gradske vreve. U blizini dvorca Januševec, po čijem je vlasniku resort Corberon dobio i ime, smjestio se raskošni šator s kapacitetom od 450 osoba.

 | Autor: Corberon Corberon

Sakriven iza hrastove šume s potočićem u neposrednoj blizini, šator je idealan za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o najvažnijem danu u životu. Interijer koji može posramiti i neke od najljepših europskih prostora za vjenčanja, glamurozno je uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem.

 | Autor: Corberon Corberon

U šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike, postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije za pamćenje. Ovaj resort, pod "redateljskom" palicom teama Majetić, u sklopu nudi i kućicu za mladence koja će zasigurno elegantno zaokružiti njihov dan iz snova.

 | Autor: Corberon Corberon

Photo: Corberon

Komentari 0