Life&style

Vratio se najukusniji party u gradu: RougeMarinov Mini Burger party na meniju je svakog četvrtka

  • RougeMarin je već desetak godina omiljena adresa kada su gurmanski burgeri, ali i brojni drugi ukusni zalogaji u pitanju
  • Svake godine tradicionalno priređuju popularni i rado posjećeni Mini Burger party, a ove će se godine održavati svakog četvrtka od 20,30
  • Iako ćemo tek od večeras otkriti kakve će nas sve kombinacije ove godine čekati u ponudi, poučeni iskustvom prijašnjih godina, čeka nas putovanje raznim okusima i kuhinjama prezentirano kroz sedam minijaturnih burgera u sedam slijedova

Otkako je prije desetak godina otvorio svoja vrata, RougeMarin se etablirao u jednu od najvažnijih adresa u gradu kada su gurmanski burgeri u pitanju. Iako su poznati kao mjesto na kojem se bez iznimke fino jede, kao i po svojim brojnim programima i tematskom parku čija se ponuda mijenja ovisno o sezoni, upravo su njihovi burgeri na glasu kao najfiniji, a njihov tradicionalni Mini Burger party jedno je od omiljenih događanja kojemu se iz godine u godinu raduju mnogi gurmani.

Možda vas zanima Počinje najatraktivniji Tjedan restorana do sada, evo kakve nas delicije i gastro senzacije čekaju Rubrika Life&style Life&style

Najukusniji party ponovno se vraća i ove godine, a na meniju je svakog četvrtka od 20.30 na dobro poznatoj adresi u Folnegovićevoj ulici. I ove nas godine očekuju minijaturni burgeri raznih okusa, a za odličnu će atmosferu ovdje redovito biti i DJ Bonndza te Disko Kantina. Budući se za ovaj party uvijek traži mjesto više, kako ne bismo izgubili svoje, potrebna je rezervacija.

 | Autor: Instagram @rougemarin.hr Instagram @rougemarin.hr

Iako još uvijek nisu otkrili kakve će nas sve kombinacije ove godine čekati u ponudi, na temelju prijašnjih godina znamo da možemo računati na burgere od junećeg, svinjskog, purećeg i pilećeg mesa, ogobaćene raznim začinima i umacima. Moglo se tako prošlih godina okusiti i burgere s kremom od bijelog graha, tartarom i kupusom, varijantu s kremom od mrkve u curryju, krvavicom i umakom od pečenja, burgere od tunjevine s guacamoleom i ukiseljenim komoračem, burgere s kremom od cvjetače, smeđim maslacem i  crumbleom od cvjetače, burgere s kremom od cikle i ukiseljene ljutike, burgere s kremom od buće i bučinim sjemenkama, burgere u crnom pecivu sa sambal mayom i tostiranim kukuruzom, burgere s ribljom pljeskavicom i wasaby mayom, burgere s chilli mayom i jalapeno paprikom, ali i desertne burgere s kremom od tamne čokolade i umakom od naranče.

 | Autor: Instagram @rougemarin.hr Instagram @rougemarin.hr

Možda vas zanima U zagrljaju paške čarolije: Hotel, vinarija i restoran Boškinac pravi je eno-gastro raj s Michelinovom zvjezdicom Rubrika Life&style Life&style

Prefina hrskava peciva, vrhunske i uvijek svježe namirnice i putovanje različitim okusima i kuhinjama prezentirano kroz sedam minijaturnih burgera u sedam slijedova, kao što je to dosad bio slučaj, i više je no dovoljno razloga da se u jednom od narednih četvrtaka zaletimo do Folke i okusimo sve što su nam ove godine pripremili. Pa iako je točan meni još uvijek iznenađenje, u jedno smo itekako sigurni - definitivno će biti ugodno, i bez imalo dileme vrlo ukusno. 

Photo: Instagram @rougemarin.hr

Komentari 0