Life&style

Victoria Beckham za 50. rođendan je zapjevala sa spajsicama, David je sve snimio, a onda ju je iznio van...

  • Victoria Beckham raskošnom je zabavom proslavila svoj 50. rođendan sa subote na nedjelju 
  • Na proslavi su se pojavile i mnoge superzvijezde
  • Na proslavu su došle i njezine bivše kolegice iz banda Spice Girls, s kojima je Victoria zapjevala pjesmu 'Stop'

Victoria Beckham je 17. travnja imala rođenda, svoj okrugli, 50-i, a u subotu navečer organizirala je mega party, pompozno slavlje u privatnom klubu Oswald's u chic londonskoj četvrti Mayfair. Navodno su Beckhamovi na zabavu potrošili gotovo 300.000 eura i, naravno, pozvali su brojne poznate osobe.

Victoria Beckham slavila je uz Toma Cruisea, Evu Longoriju i Guya Ritchieja

Između ostalih, Victoriji su rođendan došle čestitati i njezine bivše kolegice iz banda Spice Girls: Geri Horner, Mel B, Emma Bunton (i Melanie C, što je i slavlje učinilo pravim reunion partyjem. Naravno, nije izostao ni zajednički nastup koji je David Beckham ovjekovječio snimkom mobitelom, a spajsice su otpjevale pjesmu 'Stop'. 

Među ostalim celebima bili su i hollywoodska superzvijezda Tom Cruise, glumica Eva Longoria i pjevač Marc Anthony (55), bivši suprug Jennifer Lopez. Nogometna zvijezda Gary Neville također je bio na popisu gostiju, a bili su tu još i glumica Salma Hayek, redatelj Guy Ritchie, slavni kuhar Gordon Ramsay, akcijska zvijezda Jason Statham i njegova supruga, model Rosie Huntington-Whiteley. Svi gosti došli su u elegantnoj večernjoj odjeći.

Elegantne outfite odabrali su i Beckhamovi, koji su naravno bili u punom obiteljskom sastavu uključujući i svoju djecu Cruza (19), Romea (21), Harper (12) i Brooklyna (25). Slavljenica je blistala u prozirnoj, nježnoj zelenoj haljini do poda s dijamantnim nakitom. Unatoč slomljenom stopalu, nosila je bijele štikle i koristila štake za hodanje. Victoria je nekoliko minuta prije same zabave na Instagramu objavila fotografije svoje obitelji. Uz obiteljske fotografije iz svoje vile u Londonu napisala je: „Jedva čekam proslaviti s prijateljima i obitelji! Sve vas jako volim.“

Možda vas zanima U simpatičnom videu Victoria Beckham je otkrila koji je najbolji poklon koji joj je David ikada poklonio i sve nas dobro nasmijala Rubrika Stars Stars

Meni od četiri slijeda i vrhunska vina

U unajmljenom restoranu pojavilo se ukupno 40-ak gostiju. Naravno, sve je tamo bilo luksuzno. Nudila su se skupa vina do 5000 eura po boci i fini šampanjac. Privatni kuhar poslužio je fini obrok od četiri slijeda s kamenicama, brancinom i odrescima. Victoriji je uručena i golema rođendanska torta.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Nakon obroka su mnogi gosti plesali i slavili dugo u noć. Kao što se vidi na naslovnoj fotografiji, David je svoju suprugu Victoriju odnio na leđima do automobila zbog njene ozljede stopala i to negdje oko 2:30 sati ujutro. Pravi džentlmen… 

Inače, Victoria Beckham je svoj poseban dan tijekom tjedna proslavila u krugu najuže obitelji. Doletjela je u Francusku sa svojim najdražima kako bi nesmetano jela u malom restoranu na obali francuskog Sredozemlja, daleko od novinara i fotografa. Bilo je to savršeno i intimno obiteljsko slavlje.

Možda vas zanima Brzo i jednostavno: Victoria Beckham je otkrila recept za svoju omiljenu proljetnu salatu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    najbolja mi je bila mel c