Life&style

Uživaj u druženjima s prijateljicama uz finu hranu i zadrži male rituale uz uštedu od 15%!

Kako se i dalje družiti s prijateljicama, otkrivati nove fine restorane, isprobavati nove gastronomske užitke i pri tome uštedjeti? Spas pruža MealPass!

Uvođenje eura kao valute u Hrvatskoj uvelo je mnoge promjene. Cijene su porasle, inflacija nam “na sitno” onemogućava da za novac s kojim raspolažemo dobijemo istu količinu stvari koje su nam potrebne. Svaka žena dva puta razmisli prije nego što ode u šoping, a “slatke male stvari” poput ručkova ili večera s prijateljicama više nisu tako česte. Najveći porast cijena vidi se u uslužnim djelatnostima gdje su se cijene preračunavanjem zaokružile na veći iznos i sve više promišljamo o tome koliko trošimo dok istovremeno imamo želju zadržati isti standard i navike koje smo imali.

 | Autor:

Naša primanja najčešće nisu pratila aktualna poskupljenja i vidljivo je kako druženja s prijateljima u restoranima, istraživanje stranih kuhinja i gastronomskih noviteta nisu više tako česti. No, znate li da tome ne mora biti tako?

Kako zadržati iste navike, a trošiti manje?

MEALPASS je aplikacija uz koju na svakom obroku kojeg konzumirate u restoranu uštedite 15% na svaki plaćeni iznos. Uz uštedu pri svakom obroku, možete zadržati sve običaje i rituale koje imate s prijateljima a tiču se ugodnih druženja uz finu hranu. Riječ je o mobilnoj aplikaciji uz koju ne morate brinuti o tome jeste li ponijeli gotovinu ili karticu jer je sama aplikacija MealPass jednostavan način plaćanja. Mjesečna članarina za MealPass iznosi nešto više od dva eura, a taj će vam se iznos već isplatiti prilikom korištenja aplikacije za primjerice, jedan prosječan ručak od 20 eura.

MealPass je aplikacija uz koju ćete definitivno osjetiti promjenu u svom budžetu, a u mreži se nalazi više od 150 à la carte restorana, restorana s dnevnim ponudama, foodcourtova, slastičarnica, vinarija i pizzerija. Više od 4000 korisnika aplikacije prepoznalo je njenu vrijednost jer se svakom konzumacijom ostvaruje ušteda, a jednostavnost korištenja i mogućnost uplate novca unaprijed u aplikaciju pružaju vam bezbrižnost i bolju kontrolu troškova za izdatke koji se tiču izlazaka i druženja.

 | Autor:

Kako funkcionira MealPass?

  • besplatno preuzmite aplikaciju MealPass na Google Playu ili AppStoreu
  • registrirajte se i uplatite godišnju članarinu koja iznosi 25 eura
  • koristite MealPass na više od 150 ugostiteljskih lokacija u Hrvatskoj (restorani, pizzerije, vinarije, slastičarne) i ostvarujte 15% popusta na ukupan račun
  • aplikacija funkcionira na principu e-novčanika - uplaćujte iznos kojeg želite potrošiti (primjerice mjesečno) i s tim budžetom plaćajte sve obroke uz MealPass aplikaciju. Tako ostvarujte bolju kontrolu troškova koju imate u planu za budžet namijenjen obrocima u restoranima.

Koristeći MealPass možete bezbrižno uživati u druženju s prijateljicama i istraživati nove gastronomske ponude gdje god se u Hrvatskoj nalazite. MealPass nije samo praktičan, već i pruža značajne uštede, što ga čini optimalnim izborom. Ova inovativna aplikacija omogućuje vam da uživate u financijskim benefitima bez potrebe za odricanjem od zadovoljstva objedovanja izvan vlastitog doma. Podrška korisnicima dostupna je svakog dana od 9 do 24 sata. 

Saznajte više na: https://mealpass.hr/

Photo: Pexels

Komentari 0