Life&style

Trudna i prevarena - i ipak zahvalna suprugu na tome?!

Blogerica Jen Waite bila je dvije godine u braku kad je otkrila da je suprug mjesecima vara – bilo je to točno tri tjedna nakon rođenja kćerkice. Međutim, ona mu je danas zahvalna za to – iz jednog sasvim osobitog razloga

Preljub, afera koja traje dulje vrijeme, nešto je najgore što se može dogoditi u braku. I Amerikanka, spisateljica Jen Waite u prvom je trenutku doživjela šok kad je saznala da je suprug mjesecima vara s drugom ženom. A bili su tek dvije godine u braku te novopečeni roditelji. 

Njen suprug ju je u osjetljivom razdoblju trudnoće, te još osjetljivijem – odmah nakon poroda – prečesto ostavljao samu kako bi odlazio u naručje druge žene. 

Kad je bilo očito da nešto nije u redu, priznao joj je kako je godinu dana nakon vjenčanja prestao osjećati išta prema njoj. Bio je to težak udarac za Jen. Spakirala je svoje stvari, uzela djevojčicu te se odselila k svojim roditeljima. Godinu dana kasnije su se rastali. Ono što bi trebalo zvučati poput noćne more, Amerikanka opisuje kao nešto „najbolje što mi ikada dogodilo!“. 

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Da, dobro si pročitala! Jen je doista zahvalna suprugu za njegovu aferu – i to s dobrim razlogom, objašnjava na Today.com: „Koliko god da mi nekad dođe da vičem i urlam na svog supruga, također sam mu i zahvalna. I to zato jer me natjerao da postanem osoba kakva sam oduvijek željela biti. Zato jer mi je pokazao da sam borbena i da se nikad neću predati. I najviše zato jer mi je dopustio da postanem takva osoba prije nego što me moja kćer doista upoznala.“  

Jen Waite opisala je svoja iskustva u knjizi „A Beautiful Terrible Thing“. S tom knjigom želi pomoći ženama i poručiti da se u takvoj situaciji ne smiju predati.

Photo: Facebook/Predrag Suka

Komentari 0