Life&style

Tri savjeta za lijepu kožu

U dm-u potražite sve što vam treba za zdrav i njegovan izgled

Da bi tijelo bilo zdravo, moramo voditi brigu o tome što jedemo i koliko tekućine unosimo, o tome da se što više krećemo i da koristimo proizvode za njegu tijela koji će kožu dovoljno hidratizirati.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Hidratizacija je ključna za lijepu kožu

Njega kože neophodna je svakom tijelu. Isušuje li se ona od zagrijanih prostora, proljeća, stresa… zahtijevat će pojačanu vlažnost. Prvi korak u zadržavanju vlažnosti kože su odgovarajući nježni gelovi za tuširanje. A zatim, dok je tijelo još mokro, vlažnost pojačavamo s pozamašnim nanosom losiona ili mlijeka za tijelo. Tako ćemo pomoći u zadržavanju optimalne razine hidratacije kože.

Važnost prehrane i sportskih aktivnosti

Osim što o tijelu brinemo izvana, isto tako moramo paziti i na ono što unosimo u sebe jer i to utječe na zdravlje naše kože. Da bi tijelo bilo dovoljno hidratizirano, moramo unositi dovoljnu količinu vode tijekom dana te paziti na zdravu prehranu punu voća, povrća i antioksidanata.

A da bi se osjećali ugodno u svome tijelu - odmornije, snažnije i puni energije - važno je i baviti se sportom ili nekom tjelesnom aktivnošću kako bismo održali pokretačku snagu svih vitalnih funkcija. Zato, ne nalazite isprike u manjku vremena i ne zaboravite na sebe.

Pomozite si prikladnim proizvodima

No, ako vam se i to dogodilo, ne brinite, dm je tu da vas podsjeti. Jer u dm prodavaonicama uvijek možete naći širok i povoljan asortiman proizvoda za njegu tijela, sport i vitalnost. Tijekom svibnja u svim dm prodavaonicama za kupnju označenih proizvoda iz navedenog asortimana možete ostvariti 20 puta više bodova dm active beauty koji vam donose odlične popuste u dm-u.

Riječ je o širokoj ponudi raznovrsnih proizvoda koji su prilagođeni svakoj dobi i tipu kože. Tu su proizvodi za svaki korak beauty rutine, širok izbor proizvoda za potrebe njege osjetljive kože tijela pa i oni koji zadovoljavaju potrebe za njegom prirodnim sastojcima. U prodavaonicama s OTC kutkom bezreceptnih medicinskih proizvoda možete pronaći velik izbor dermokozmetičkih proizvoda prilagođenih posebnim problemima i potrebama kože unutar specijaliziranog asortimana bezreceptnih medicinskih proizvoda.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Kako bi vaša koža i tijelo održali zdravlje i vitalnost, u dm-u možete birati među proizvodima poznatih brendova poput Nivee, Palmolivea, Garniera, Biobaze, L'Angelice i dm-ovih marki koje su poznate po svojoj njemačkoj kvaliteti i prihvatljivoj cijeni. Neki od proizvoda nude se i po povoljnijim cijenama u sklopu koncepta Dobre cijene u svako vrijeme. Ako vam kupnjom tih proizvoda račun pređe iznos od 150 kuna, na poklon možete dobiti mali ručnik za vježbanje.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0