Life&style
Kim Kardashian

Što Kim Kardashian drži u uredu? Solarij i 3D odljev svojeg mozga, a to je samo početak...

  • Kim Kardashian nedavno je fanove povela u obilazak svog ureda te je to zabilježila kamerom
  • Čini se kako je Kim daleko od toga da na radnom mjestu drži samo laptop i spajalice
  • Pobrojali su osam stvari koje prosječan čovjek ne bi stavio u ured , ali Kim je Kim...

Šećući po svom uredu, Kim Kardashian otkrila je najekstravagantnije predmete koje tamo drži. Nije da nikada nismo pomislili Kim koristi solarij (u današnje vrijeme), ali da ga toliko često koristi da joj stoji u uredu?! Srebrna skulptura njezina mozga se nakon toga, zapravo, ni ne čini tako čudnom.

Evo što sve Kim Kardashian ima u svom uredu...

 | Autor: Kim Kardashian Kim Kardashian Foto: TikTok Kim Kardashian

1. Solarij

I nije najšokantnije otkriće da Kim ima solarij u svom uredu, nema preplanuo ten niotkuda. A opet, dosta je čudno jer znamo da UV zrake utiču na starenje kože, a svi se sjećamo njezine rečenice, citiramo: „Kada biste mi rekli da moram jesti izmet svaki dan kako bih izgledala mlađe, možda i bih. Doista bih možda mogla.“

 | Autor: Kim Kardashian Kim Kardashian Foto: TikTok Kim Kardashian

Možda pretjerano, ali, ali nije voljna prestati s onim što uzrokuje oštećenje kože i povećava šanse za rak kože?

2. Lutka s mjerama njezinog tijela

Kad razmislimo o ovome, ima smisla. Na kraju krajeva, Skims je tvrtka za proizvodnju odjeće, a Kim je redovito provjerava.

 | Autor: Kim Kardashian Kim Kardashian Foto: TikTok Kim Kardashian

3. 3D model svog mozga

Kako i zašto je Kim napravila 3D skeniranje svog mozga i tko ga je pretvorio u srebrnu skulpturu. Je li to bio poklon? Ili je to sama napravila? Kako god, doista je bizarno. 

 | Autor: Kim Kardashian Kim Kardashian Foto: TikTok Kim Kardashian

4. 3D model svog privatnog zrakoplova

Kim se jednostavno ne može prestati hvaliti svojim privatnim avionom koji izbacuje ugljik.

5. TV-zid

Zamisli da imaš Zoom poziv s Kiminim timom. To bi izgledalo kao da vidiš sebe na jumbo plakatu. Ako Kim zaboravi zamutiti pozadinu, vjerojatno cijeli Skims tim i pola Los Angelesa vidi što se sve događa u uredu.  

Možda vas zanima Isprobala sam serum za izbjeljivanje zubi u koji se kunu Kim Kardashian i brojni drugi celebi! Evo kako je bilo... Rubrika Beauty Beauty

6. Terapijski krevet s crvenim svjetlom

Još jedan razlog za osobni, a ne virtualni sastanak s Kim, jest korištenje njezinog terapeutskog kreveta s crvenim infra svjetlom.

 | Autor: Kim Kardashian Kim Kardashian Foto: TikTok Kim Kardashian

Za razliku od užasne inačice za sunčanje, postoji čitav niz zdravstvenih dobrobiti od korištenja jednog od ovih 'kreveta'. To uključuje i liječenje akni, zacjeljivanje kože, smanjenje upale i ubrzavanje bolova u mišićima nakon vježbanja.

7. Svoje vlastito SKKN svetište

Kim ima svetište posvećeno svojoj SKKN liniji za njegu kože. Pa, to nas nimalo ne čudi. I mi bismo nešto takvo u uredu… Možda je ipak pretjerala s količinama. 

 | Autor: Kim Kardashian Kim Kardashian Foto: TikTok Kim Kardashian

8. Potpuno prilagođeni prostor koji je dizajnirao Rick Owen

Ona je Kim Kardashian, naravno da neće imati dosadne sive tepihe i uredske stolice plave boje. Umjesto toga, njen je radni prostor dizajnirao kultni modni dizajner Rick Owens.

Možda vas zanima Kim Kardashian lansirala prvu mušku kolekciju donjeg rublja - dečki izgledaju zadovoljno... Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram@kimkardashian
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    macka