Life&style

Samopouzdana, napeta ili komplicirana? Što boja tvog laka za nokte govori o tebi

  • Bilo da se najčešće odlučuješ za neutralne ili malo odvažnije nijanse, svaka boja laka za nokte priča svoju priču
  • Siva znači da si smirena osoba s jakim živcima, crna da si osjetljiva i umjetnički nastrojena, a 'krvavo' crvena da si strastvena i senzualna
  • Bijela se odlično slaže s tvojim vedrim karakterom, a neutralni tonovi s tvojom jednostavnom osobnošću

Manikure su mnogim ženama jedan od najomiljenijih beauty rituala. Bilo da ih radiš samostalno ili se prepuštaš u profesionalne ruke, uredne i njegovane ruke itekako privlače zadivljene poglede. Čak i ako voliš eksperimentirati s bojama, vjerujemo da postoji jedna kojoj se uvijek rado vraćaš. Možda misliš da se iza toga ne krije neki dublji razlog, ali omiljena boja laka za nokte mnogo govori i o tvojoj osobnosti. 

Možda vas zanima Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade! Rubrika Life&style Life&style

Narančasta boja

Vatrena narančasta je odvažna i ekscentrična, a ako je jedna od tvojih omiljenih znači da si zabavna i opuštena osoba. Samopouzdana si i cijeniš dobro društvo, a najviše voliš ići na neplanirane i spontane izlete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌿 Éclat De Beauté 🌿 (@institut_eclat_de_beaute) on

Sivi tonovi

Ako svoje nokte najradije bojiš u sive tonove, to nikako ne znači da si dosadna. Siva boja je itekako moderna i šik, a znači da si smirena osoba kojoj je u životu najvažniji red i mir. Imaš jake živce i ne trošiš ih uzalud i rijetko te što može izbaciti iz takta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAD Uñas 💅. (@mad.unias) on

Crvene nijanse

Dok klasična crvena može značiti ljutnju i bijes, 'krvavo' crvena boja priča potpuno drukčiju priču - seksi i senzualnu. Ako se najčešće odlučuješ za taj ton crvene znači da si izrazito strastvena osoba u gotovo svim segmentima života. 

Možda vas zanima 6 trikova kako da ti lak za nokte na nogama traje puno, puno duže Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jo Richard 💅 (@jorichardnails) on

Neonske boje

Neonske boje zahtjevaju biti viđene, a osobe koje ih nose vole biti u centru pozornosti. Ako si i ti jedna od ljubiteljica neonski žute, plave, zelene ili roze boje, duša si svake zabave i uvijek rado viđeni gost na raznim okupljanjima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nehtomania Slovensko 🇸🇰 (@nehtomaniaslovensko) on

Crna

Ako najčešće biraš crni lak za nokte to može značiti da si veoma osjetljiva i umjetnički nastrojena osoba. Iako nisi potpuni introvert, ne voliš dijeliti svaki dio svog života s drugima i izrazito ti je bitna vlastita privatnost. Kreativna si i razmišljaš izvan okvira, a pomalo si i buntovna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nails 💅 (@neutralittty) on

Plava boja

Kao i kod crnog laka, plava ukazuje na kreativnost. No, ako često bojiš nokte u plavo, to može značiti i da previše razmišljaš o budućnosti zbog čega si često vrlo napeta. Sitnice te mogu izbaciti iz takta i gotovo nikad nisi potpuno opuštena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail Candy by Rebecca (@nail_candy_by_rebecca) on

Ružičasta boja

Nježne ružičaste nijanse simboliziraju opuštenost i zaigranost. Ističu tvoju ženstvenu stranu, ali i koketnu osobnost. Iako si nježna i romantična, znaš što želiš i ne bojiš se to i zatražiti.

Možda vas zanima Novi trend: ista manikura za vlasnicu i njenog psa. Pogledaj najljepše šapice Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails By Ns (@nailsbyns) on

Neutralne nijanse

Neutralne, nude nijanse pokazuju da si jednostavna osoba koja se ne zamara detaljima. Prilično si sramežljiva i ne voliš se isticati, a možeš se opustiti do kraja tek u društvu svojih najbližih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H I J A B M O D E R N (@hijabmodern.fh) on

Bijela

Bijela je mladenačka boja koja ističe tvoj vedar duh i optimističan karakter. Komunikativna si i druželjubiva i voliš biti okružena ljudima. Prilagodljiva si i uspjevaš pronaći zajednički jezik gotovo sa svima.

Možda vas zanima Uzdužni ili poprečni? Što ti žljebovi na noktima poručuju o tvom zdravlju Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nails&Makeup (@nails_station_domaradz) on

Ukrasi po noktima

Bilo da voliš ukrasiti nokte jednostavnim ili kompleksnijim crtežima, kroz njih pričaš svoju priču. Ako voliš svojim noktima dodati koji romantični cvijet, to može značiti da si ljubazna i slatka, a ako se odlučuješ na odvažnije geometrijske oblike ili životinjske printeve, može značiti da si pomalo komplicirana i teška.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beauty by Nadia (@beautybyynadia_) on

Šljokice

Ako se voliš zaigrati sa šljokičastim lakovima za nokte, to može značiti da živiš život sto na sat i stalno voliš isprobavati nešto novo. Pomalo si nemirna i ne možeš biti na miru ni pola sata, ali ti u tome ne vidiš neki problem. Dišeš punim plućima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justynaa Polińskaa (@justynaa_mobilnypazur) on

Možda vas zanima Ombre francuska manikura veliki je ljetni hit - evo kakve sve maštovite verzije postoje Rubrika Beauty Beauty

Prozirni lak

Ukoliko se najčešće odlučuješ za prozirni lak za nokte, to znači da se uspješno nosiš sa svim životnim situacijama. Bitno ti je da si uredna i njegovana, ali ne voliš pretjerivati. Problemima u životu pristupaš hladne glave i uvijek imaš spremno neko rješenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eko Salon Manicure & Sklep (@trzywiosny) on

 

Photo: shutterstock

Komentari 0