Life&style

Raznježile su nas fotke Hrvatske pod snijegom

Prvi ovogodišnji snijeg oduševio je i iznenadio brojne građane Hrvatske, a fotografije pod snijegom potpuno su nas očarale!

Nismo imali bijeli Božić, ali zato ćemo imati bijeli siječanj! Prvi ovosezonski (i ovogodišnji!) snijeg pao je na hrvatsko tlo, a kako smo ga svi s nestrpljenjem jedva dočekali, tako su i magične fotke Hrvatske pod snijegom odmah preplavile društvene mreže. Navodno je ovo tek početak sniježnog siječnja, a nadolazeći vikend bi trebale obilježiti snježne bijele pahulje. Tanki sloj bijelog pokrivača jutros je dočekao i razveselio brojne stanovnike središnje Hrvatske, a ako nisi među njima - zbog ovih fotki odmah ćeš ga poželjeti!

Zagrepčani su sinoć oko 20 sati ugledali snježne bijele pahulje koje su u roku sat vremena stvorile pravi mali bijeli pokrivač nad cijelim gradom. Fotke snježnog Zagreba apsolutno su nas oduševile i jedva čekamo subotu - kada nam najavljuju još malo snijega!

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zagreb Tourist Board (@zagrebtourist)

Zar te ova romantična snježna idila ne mami na šetnju gradom i grudanje s frendicama? Mi jedva čekamo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Love Croatia (@volimhrvatsku)

Grad na četiri rijeke također je jutros dočekao tanki bijeli pokrivač. Snježni Karlovac izgleda kao iz bajke, a tijekom dana Karlovčani mogu očekivati još više snijega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli karlovački (@karlovacki.hr)

U ranim prijepodnevnim satima snijeg je počeo padati i u Sisku te zabijelio cijeli grad. 

 | Autor: Nikola Čutuk/PIXSELL Nikola Čutuk/PIXSELL

Plitvice su doduše bijele već nekoliko dana, ali nismo mogle odoljeti, a da ne podijelimo i ovu magičnu fotku s naših naljepših jezera. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Plitvice Lakes National Park (@plitvicelakes_official)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0