Life&style

Pazi sad! Nevenin show se vraća - u utorak gostuju Maja Šuput i Marko Grubnić!

  • Super vijesti! 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' ponovno se počinje emitirati! 
  • Sljedeći utorak Neveni u goste dolazi kraljica hrvatske scene Maja Šuput i stilist Marko Grubnić
  • Show počinje u 20 sati u utorak i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

Vjerujemo da ti je nedostajao omiljeni internetski talk-show 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' pa za tebe imamo dobre vijesti! Nakon stanke show se ponovno počinje prikazivati i ponovno će tvoj utorak postati dan vrhunske zabave. Naša Nevena se odmorila i već dogovorila super ekipu gostiju s kojima ćeš uživati u narednim tjednima, a prva u tom slavnom nizu bit će naša kraljica estrade, Maja Šuput

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon 3 dorucka, medjuobroka i grickalica danas, vrijeme je i za rucak 🐷

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Znamo dobro da gdje je Maja, da je tu i puno smijeha i dobre zabave, a vjerujemo da će Neveni lijepa trudnica ponešto otkriti i o svom slatkom iščekivanju. Maja, dakako, neće gostovati sama u emisiji, znaš da Nevena uvijek pozove i osobu blisku glavnoj gošći pa na naše veliko veselje u emisiju stiže i Majin prijatelj i stilist, Marko Grubnić! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trebamo li se bojati generacija koje dolaze? Što se događa s tek propupalim klincima diljem svijeta koji radije izabiru smrt nego život? Oduvijek sam teško podnosila patnju djece na ekranu, na pozornici ili u knjigama, ali otkad sam majka to u meni izaziva potpuni potop i još danima ne mogu doći sebi nakon što pročitam ili negdje vidim dječju bol. Nisam u tome usamljena, empatija prema najslabijima i onima koji se ne mogu braniti u našem je društvu oduvijek prisutna, ali pitam se u kojem trenutku ispuštamo iz vida tu ranjenu djecu i zatvaramo oči nad njihovim patnjama? Link na novi blog @miss7.hr je u opisu profila ❤️ 📸 @markec 💄 @markotolic 👕👖@amarie_official 💇‍♀️ @antonijastudio #newblog #miss7 #november2020 #nevenarendeli

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli) on

Ovaj dinamičan duo obećava superzanimljiv show zato uživaj u utorak u punom satu vrhunske zabave. Sjećaš se, show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu!  

 | Autor:

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0